FOOTBALL LEAGUE

Κοντονής: "Θα εξαλείψουμε αυτά τα νοσηρά φαινόμενα"

Κοντονής: "Θα εξαλείψουμε αυτά τα νοσηρά φαινόμενα"
Κοντονής INTIME SPORTS

Με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε βαν τηλεοπτικής παραγωγής στη Θεσσαλονίκη και τον τραυματισμό εργαζόμενων, ο Σταύρος Κοντονής καταδίκασε το γεγονός και αναφέρθηκε στο νομοθετικό έργο της Κυβέρνησης.

Με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε βαν τηλεοπτικής παραγωγής στη Θεσσαλονίκη και το σοβαρό τραυματισμό εργαζόμενων, ο Υφυπουργος Πολιτισμου, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής, προέβη σε δήλωση, καταδικάζοντας το γεγονός και αναφερόμενος στο νομοθετικό έργο της Κυβέρνησης. Παράλληλα, να τονιστεί ότι ενδιαφέρθηκε προσωπικά από την πρώτη στιγμή για το περιστατικό και μάλιστα ρώτησε τους τραυματίες αν θέλουν το οτιδήποτε.

Αναλυτικά η δήλωση:

"Ακόμα ένα σοβαρό επεισόδιο τυφλής οπαδικής βίας συνέβη σήμερα, με θύματα απλούς εργαζόμενους, τεχνικούς συνδρομητικού καναλιού, που δέχτηκαν επίθεση ενώ προετοίμαζαν την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα της Football League, Ηρακλή - ΑΕΛ.

Η Κυβέρνηση καταδικάζει αυτά τα νοσηρά φαινόμενα και διαβεβαιώνει τον Έλληνα φίλαθλο ότι, με το νομοθετικό της έργο, στόχο έχει να εξαλείψει τις γενεσιουργές αιτίες των παθογενειών που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ελπίζουμε όλοι να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης και να στηρίξουν το νομοθετικό μας έργο, ακόμα και αν διατηρούν επιφυλάξεις για πτυχές του νομοσχεδίου".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ