FOOTBALL LEAGUE

Ηρακλής-Απόλλων Σμύρνης 0-1

Ηρακλής-Απόλλων Σμύρνης 0-1

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε του Ηρακλή με 1-0 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Καρπενήσι με το γκολ του Κυβελίδη στο 23'.

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Καρπενήσι ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε του Ηρακλή με 1-0 με το γκολ του Κυβελίδη στο 23'. Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν χρησιμοποίησε τον Σίλβα Χουάντερσον ως συνέχεια της χθεσινής του απόφασης να τον διώξει από την απογευματινή προπόνηση.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Λαδάς, Σαραμαντάς, Μπουκουβάλας, Τόσκας, Σμίλτος, Πουρτουλίδης, Στάμου, Ρομάνο, Πασάς (19΄ Τσιλιανίδης), Λουκίνας, Σιατραβάνης.

Β' ημίχρονο: Παπαθανασίου, Μουχάλης, Βαλεριάνος, Ζιαμπάρης, Στάμου (55΄ Μπαρτολίνι), Στεφανίδης (75΄ Μπίκας), Ιντζόγλου, Κυριακίδης (60΄ Καλφούτζος), Κάσσος, Ζαμπάζης, Τσιλιανίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Κωστένογλου): Κουτσόπουλος, Χατζησήζης, Κύργιας, Γεωργίου, Γκόλιας, Χατζής, Ηρακλής, Γκοντζάλες, Σανέ, Φαρινόλα, Κυβελίδης.

Στο Β΄ ημίχρονο έπαιξαν και οι:Πίτκας, Λαγός (72’ Γκόλιας), Νανία, Κυριάκος, Κοτσώνης, Δημακάκος, Βασιλαντωνόπουλος, Ξαγοράρης, Φουκαράς, Καρακώστας, Ψείρας.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ