FOOTBALL LEAGUE

Η κλήρωση της Football League

Η κλήρωση της Football League
Football League σημαία INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Football League με πολλά και ενδιαφέρονται παιχνίδια στην πρεμιέρα. Μειώθηκε το μετοχικό κεφάλαιο για τις ομάδες κατά 200.000 ευρώ

Η είδηση που βγήκε πάντως από την κλήρωση αφορά την απόφαση που πήρε η διοργανώτρια Αρχή σε συνεννόηση με το κράτος για τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου στις 300.000 ευρώ από τις 500.000 ευρώ που ήταν αρχικά.

Να θυμίσουμε πως...

Στον Νότιο όμιλο θα αγωνίζονται οι: Ολυμπιακός Βόλου, Φωκικός, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειος, Ηρακλής Ψαχνών, Βύζας Μεγάρων, Φωστήρας, Αχαρναϊκός, Επισκοπή, Αστέρας Μαγούλας, Πανηλειακός, ΑΟ Χανιά, Γλυφάδα και Καλλιθέα.

Στον Βόρειο όμιλο θα είναι οι: Νίκη Βόλου, Ζάκυνθος, Ηρακλής, Κέρκυρα, Καβάλα, Αιγινιακός, Τύρναβος, Αναγέννηση Καρδίτσας, Εθνικός Γαζώρου, Δόξα Δράμας, Πιερικός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Απόλλων Καλαμαριάς και Βατανιακός.

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής

Βόρειος Όμιλος

Εθνικός Γαζώρου - Αιγινιακός

Δόξα Δράμας - Νίκη Βόλου

Καβάλα - Ηρακλής

Τύρναβος - Βατανιακός

Αναγέννηση Καρδίτσας - Ζάκυνθος

Πιερικός - Απόλλων Καλαμαριάς 1926

Κέρκυρα - Αναγέννηση Γιαννιτσών

Νότιος Όμιλος

Ολυμπιακός Βόλου - Γλυφάδα

Βύζας Μεγάρων - Πανηλειακός

Παναχαϊκή - Αστέρας Μαγούλας

Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος

Φωκικός - Καλλιθέα

Ηρακλής Ψαχνών - ΑΟ Χανιά

Επισκοπή - Φωστήρας

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 2ου ομίλου ΕΔΩ

Στην κλήρωση του πρωταθλήματος το παρών έδωσε και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ανδριανός ο οποίος στην ομιλία του είπε:

" Εύχομαι η διοργάνωση του νέου πρωταθλήματος να είναι επιτυχής με γεμάτες κερκίδες. Και η ικανοποίησή μας θα είναι όντως μεγάλη να υπάρχουν στις κερκίδες πολλοί γονείς με τα παιδιά τους.

Αυτό σημαίνει πρώτα απ’ όλα πως όλοι οι εμπλεκόμενοι, με αίσθημα ευθύνης και ειλικρίνειας θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την πρόληψη και την αποφασιστική αντιμετώπιση των τυχόν κρουσμάτων βίας που αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο. Είναι στο χέρι όλων μας, είναι καθήκον μας να διασφαλίσουμε υψηλό επίπεδο στο ποδοσφαιρικό προϊόν.

Η Πολιτεία είναι συμπαραστάτης στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης. Στο πλαίσιο αυτό, με Κοινή Υπουργική Απόφαση, προχωρήσαμε ο κ. Παναγιωτόπουλος και εγώ με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Σκορδά, στη μείωση του ελάχιστου μετοχικού κεφαλαίου των ΠΑΕ της FOOTBALL LEAGUE στις 300.000 ευρώ από τις 500.000 που ήταν. Γιατί είναι γεγονός ότι το ποσό των 500.000 ευρώ είχε οριστεί με άλλα οικονομικά δεδομένα.

Η βούληση λοιπόν για συνεργασία και επίλυση των υπαρκτών προβλημάτων από πλευράς της πολιτείας είναι δεδομένη. Αυτό που σας ζητώ, είναι να συνεχίσουμε την συνεργασία προς όφελος της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου και κυρίως για την αντιμετώπιση της βίας και κάθε άλλης σκιάς.

Για μια ακόμη φορά, εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE με υγεία στους ποδοσφαιριστές των ομάδων μας".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ