Η Σπάρτη αγκαλιάζει τη Λακωνία - Football League - SPORT 24
FOOTBALL LEAGUE

Η Σπάρτη "αγκαλιάζει" τη Λακωνία

Η Σπάρτη "αγκαλιάζει" τη Λακωνία

Η ΠΑΕ Σπάρτη συνεχίζει τις δράσεις της στην τοπική κοινωνία με στόχο να γίνει σημείο αναφοράς ολόκληρου του νομού Λακωνίας, στηριζόμενη σε δυο άξονες: τον άνθρωπο και τον αθλητισμό.

Στο πλαίσιο αυτής της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται, η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με τον κόσμο και φροντίζει να καλλιεργεί το πνεύμα της ομόνοιας και της συνεργασίας με όλους τους φορείς, σε διάφορες πόλεις της Λακωνίας.

Την Παρασκευή (7/10) μέλη της ΠΑΕ, των τεχνικών επιτελείων της ανδρικής ομάδας και της Κ19 καθώς επίσης και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών θα επισκεφτούν τους Μολάους (κεντρική πλατεία) στις 11 π.μ.

Το "παρών" θα δώσουν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι του Δήμου Μονεμβασιάς και της Δημοτικής Ενότητας Μολάων, της ΕΠΣ Λακωνίας, της Εκκλησίας, της Αστυνομίας και των αθλητικών συλλόγων της περιοχής.

Φυσικά θα γίνει ενημέρωση για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, για τις κάρτες Μέλους και τα προνόμια τους, θα γίνονται προπαραγγελίες για τις εμφανίσεις της σεζόν 2016-2017 ενώ οι παίκτες θα υπογράψουν αυτόγραφα στους φίλους της ομάδας.

SHARE:
ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

HOT RIGHT NOW

HOT RIGHT NOW

Οι 5 υποψήφιες για 'Model Of The Year'. Σε ποια θα έδινες τον τίτλο;

Να σημειώσουμε πως δύο από τις πέντε είναι αδερφές. Άδικο, αλλά σέξι.

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

BINTEO

BINTEO

Παντρεύτηκε τον άνθρωπο που της δώρισε μέρος του συκωτιού του

Εκείνος της δώρισε μέρος του συκωτιού του, σώζοντας της τη ζωή, και εκείνη τον παντρεύτηκε. Μια ιστορία αληθινής αγάπης (Vids)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24