FOOTBALL LEAGUE

Η πρεμιέρα των play out της Football League

Η πρεμιέρα των play out της Football League
Αχαρναϊκός, Ηρακλής Ψαχνών INTIME SPORTS

Νίκες για Αχαρναϊκό, Παναιγιάλειο, Καλλιθέα και Αγροτικό Αστέρα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play out της Football League, σε βόρειο και νότιο όμιλο. Ισόπαλα τα Πιερικός - Καρδίτσα και Τύρναβος - Αιγινιακός.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 0-1

Μεγάλη νίκη του Παναιγιάλειου στο Ρέθυμνο κόντρα στην Επισκοπή. Οι Αιγιώτες πανηγύρισαν τη νίκη με γκολ του Φουρτάδο στο 51'. Από μπαλιά του Ουρτάδο ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γουναρίδη. Έτσι η ομάδα του Αιγίου... εκτοξεύτηκε στους 9 βαθμούς, ενώ η Επισκοπή έμεινε στο μηδέν!

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Γουναρίδης, Νικολακάκης, Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Δελήμπασης, Μανουσάκης (59' Δουμάνης), Βιτώρος (78' Πετράκος), Βιγιαφάνε, Νικόλτσης, Πάλλας (65' Δρακάκης).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Μωυσίδης, Γκοτσούλιας (46' Πιζ), Ουρτάδο, Μίλιεβιτς (90+2' Σκαρτσίλας), Φουρτάδο, Μπουρλάκης (82' Σεχολάρι).

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Αργυρός (Αθηνών)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1-0

Από μια στημένη φάση ''πληγώθηκε'' ο Ηρακλής Ψαχνών. Στο 53' ο Ιορδανίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Ταμπάκης με προβολή σκόραρε και χάρισε το τρίποντο στον Αχαρναϊκό. Αυτό και ενώ νωρίτερα η ομάδα της Εύβοιας πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και είχε και δοκάρι στο 12' με κεφαλιά του Τσούπρου. Στο 87' αποβλήθηκε ο Νιάρος της ομάδας του Μενιδίου με δεύτερη κίτρινη.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Τσιάμης, Εμέκα, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Γέσιτς, Καλογερόπουλος, Νιάρος, Ίλιεφ, Ιορδανίδης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τίμος Καβακάς): Μελίσσας, Νικολίτσης, Παληγεώργος, Τσιμόντζι, Ενρίκο, Ίβκοβιτς, Ράντι, Κόσουτιτς, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Τσούπρος.
Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)
Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας), Αναστασίου (Λάρισας)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 1-0

Πρεμιέρα με το δεξί για την Καλλιθέα, η οποία νίκησε 1-0 στον Ταύρο την Ένωση Ερμιονίδας. Σκόρερ για το συγκρότημα του Ελ Πάσο ο Φράγκος, όταν στο 51' πήρε τη μπάλα από λάθος διώξιμο του Ταπέ και με σουτ μέσα από την περιοχή βρήκε δίχτυα. Στο 85', ο Ρουσάκης των γηπεδούχων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Γιαννίτσης, Πίκολο, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Μιχαλόπουλος, Ντουρμισάι, Φράγκος, Μασάδο

ΕΡΜΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρος, Μουσταφίδης, Μηλιώτης, Τούτοριτς, Ιασωνίδης, Ταπέ, Συμελίδης, Κουτσοσπύρος, Όμο, Κιοσές, Στοϊκοβιτς

Διαιτητής: Βρακάς (Εύβοιας)

Βοηθοί: Γκαβέρας (Αχαΐας), Γεωργάκης (Ηπείρου)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι στην Κατερίνη ανάμεσα στον Πιερικό και την Αναγέννηση Καρδίτσας. Στο 0-0 ολοκληρώθηκε το ματς, με τους Κατερινιώτες να φτάνουν κοντά στο γκολ στο 48', όταν από εκτέλεση κόρνερ του Γιαννούλη, η προβολή του Καρτσαμπά βρήκε το δεξί δοκάρι.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Τσουμάγκας, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Μπαξεβάνος (90+1' Παλιάτσιος), Τσιάρας, Μπουζούκης, Μυστακίδης (82' Μπαστάνης), Γιαννούλης, Σταματής, Καρατάσιος.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου, Φωτιάς, Οικονόμου, Νίκιτς, Μαυριάς, Κουλίδης, Τζέκος (78' Παναγιωτόπουλος), Πέεφ (82' Μπιτέλης), Βουτσιάς (63' Σαΐν).

Διαιτητής: Μολιχιτούδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Κατσικογιάννης (Μακεδονίας), Τίκας (Θεσπρωτίας)

ΤΥΡΝΑΒΟΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 0-0

Χωρίς νικητή η αναμέτρηση του Αλκαζάρ ανάμεσα σε Τύρναβο και Αιγινιακό. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας θα μπορούσε να αποσπάσει το τρίποντο, αλλά στο 50' το σουτ του Φαμπίνιο βρήκε το δεξί δοκάρι της εστίας του Πρίφτη. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 62' αποβλήθηκε ο Αχαλινόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος (78' Κυριάκος), Λαμπρόπουλος, Καραμανλής, Σουλιώτης, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Παπασάββας (46' Όττα), Γεωργίου (71' Στεργιανός), Ποκόνγκ, Γκούρτσας.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ροντρίγκο, Λιόλιος, Αχαλινόπουλος Κ., Πολύζος (46' Κυνηγόπουλος), Φαμπίνιο (71' Ρίκκα), Ζούρκος (67' Αραμπατζής), Μπονίγια, Πέντα, Καζάκης.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Δόσκορης, Δουδούμης (Φθιώτιδας)

ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 1-2

Μεγάλο διπλό του Αγροτικού Αστέρα στη Ζάκυνθο. Η ομάδα του Ευόσμου κατέκτησε το τρίποντο σε βάρος των νησιωτών, και πήραν τους πρώτους βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα. Στο 50' ο Πάτο με πλασέ άνοιξε το σκορ, ύστερα από σέντρα του Στεφανίδη, ενώ το 0-2 πέτυχε στο 60' ο Βελλίνης με σουτ. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν σε 1-2 με σουτ του Βυθούλκα στο 81'. Στο 32' είχε δοκάρι για τη Ζάκυνθο ο Παπαδημητρίου, αλλά και ο Πιτταράς στο 82'.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Πολίτης, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Νόνης, Καμπούρης, Κρισμάρεβιτς, Οικονόμου (73' Κυριακίδης), Μπλέτσας (63' Πιτταράς), Ευθυμιάδης, Βαρέλα, Παπαδημητρίου (63' Βυθούλκας).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Βελλίνης (65' Σαμουηλίδης), Στεφανίδης, Καρακατσάνης (88' Μίλιτς), Τσεμπερίδης, Χιντζίδης, Πάτο (80' Καθάριος), Καπίας, Γεωργιάδης, Σκλιοπίδης, Ντόικιτς.

Διαιτητής: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Κοτζαμανίδης, Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

PLAY OUT (ΝΟΤΟΣ)

Κυριακή 26 Απριλίου

Αχαρναϊκός - Ηρακλής Ψαχνών 1-0 (53' Ταμπάκης)

Επισκοπή - Παναιγιάλειος 0-1 (57' Φουρτάδο)

Καλλιθέα - Ερμιονίδα 1-0 (51' Φράγκος)

PLAY OUT (ΒΟΡΡΑΣ)

Κυριακή 26 Απριλίου

Πιερικός - Αν. Καρδίτσας 0-0

Τυρναβος - Αιγινιακός 0-0

Ζάκυνθος - Αγροτικός Αστ. 1-2 (81' Βυθούλκας - 50' Πάτο, 60' Βελλίνης)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ:

1. Παναιγιάλειος 9

2. Ερμιονίδα 8

3. Αχαρναϊκός 7

4. Καλλιθέα 6

5. Επισκοπή 0

6. Ηρακλής Ψαχνών 0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ:

1. Ζάκυνθος 6

2. Αγροτικός Αστέρας 3

3. Αν. καρδίτσας 3

4. Αιγινιακός 2

5. Πιερικός 1

6. Τύρναβος 1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2η, 3/5)

(Νότος)

Ηρακλής Ψαχνών – Επισκοπή
Ερμιονίδα – Αχαρναϊκός
Παναιγιάλειος – Καλλιθέα

(Βορράς)

Αν. Καρδίτσας – Τύρναβος
Αγροτικός Αστ. – Πιερικός
Αιγινιακός – Ζάκυνθος

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ