FOOTBALL LEAGUE

Γούτης αντί Βαζέχα στον Φωστήρα

Γούτης αντί Βαζέχα στον Φωστήρα
Γούτης INTIME SPORTS

Τη θέση του Κριστόφ Βαζέχα στον πάγκο του Φωστήρα πήρε ο Βαγγέλης Γούτης. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Πειραιώτη προπονητή.

Ο Φωστήρας θα καθοδηγηθεί έως το τέλος του πρωταθλήματος από τον Βαγγέλη Γούτη. Ο Κριστόφ Βαζέχα αποτέλεσε παρελθόν μία μέρα μετά την ήττα από την Επισκοπή και οι άνθρωποι της ομάδας του Ταύρου βρήκαν τον διάδοχό του.

Στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής: [''Η Π.Α.Ε Φωστήρ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με 55χρονο τεχνικό Βαγγέλη Γούτη. Μετά από ραντεβού με τον κύριο Γούτη υπήρχε ταύτιση απόψεων και συμφωνήθηκε να αναλάβει την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο, με στόχο να την οδηγήσει στη παραμονή της, στη Football League.

Ο Βαγγέλης Γούτης διαθέτει μεγάλη εμπειρία στους πάγκους καθώς έχει εργαστεί σε συλλόγους όπως Εθνικός Αστέρας, Κέρκυρα, Άγιος Δημήτριος, Καβάλα, Καλλιθέα, Ηλυσιακός, Βύζαντα Μεγάρων, Παναρκαδικό ενώ μέχρι πρότινος εργαζόταν στον Αιολικό. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο μας τεχνικό''.

Ο Φωστήρας είναι στη 12η θέση, που οδηγεί στον υποβιβασμό. Στο προσεχές ματς με την Ερμιονίδα, πάντως, τους ''κιτρινόμαυρους'' θα κοουτσάρει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Κριστόφ Βαζέχα, Πέτρος Τασουνίδης.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ