FOOTBALL LEAGUE

Γκάφα Χάβου στο ντεμπούτο του

Γκάφα Χάβου στο ντεμπούτο του
Χάβος INTIME SPORTS

Ο Μάκης Χάβος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον Παναιτωλικό κάνοντας ωστόσο γκάφα, αφού χρησιμοποίησε έξι ξένους παίκτες αντί για πέντε στην ενδεκάδα!

Το ξεκίνημα του Χάβου στον πάγκο του Παναιτωλικού δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό, με την ομάδα του να γνωρίζει οδυνηρή ήττα με 2-1 εντός έδρας από τον Ηρακλή Ψαχνών.

Βέβαια ακόμα και να κέρδιζε το παιχνίδι το μόνο σίγουρο είναι πως στη συνέχεια θα το... έχανε! Πως γίνεται αυτό;

Κατά τη διάρκεια του αγώνα και συγκεκριμένα στο 65ο λεπτό, ο Έλληνας τεχνικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Γιάνεφ, στη θέση του Σφακιανάκη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να αγωνίζεται με έξι ξένους* ποδοσφαιριστές!

Βάσει κανονισμών κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται, με τον Χάβο να καταλαβαίνει την... γκάφα και να βγάζει έξω τον Μπόγιοβιτς τέσσερα λεπτά αργότερα.

Ευτυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του που έχασε, γιατί θα ο Ηρακλής Ψαχνών είχε δικαίωμα να κάνει ένσταση κατά του αγώνα.

Αναλυτικά

Παναιτωλικός-Ηρακλής Ψαχνών 1-2

(57' Μπόγιοβιτς-39' Γέσιτς, 66' Ρούτσης)

Παναιτωλικός: Τακίδης, Γκόλιας, Κούσας, Ακουάρο, Αραμπατζής, Πασάς, Τζούνιορ, Σφακιανάκης (65' Γιάνεφ), Καμαρά, Φαβάλι (80' Μεταξούλης), Μπόγιοβιτς (69' Μπακάκης).

Ηρακλής Ψαχνών: Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Μήτσης (17' λ.τρ. Λαμπρόπουλος), Ρούτσης, Πέδρο (90' Γκέρσον), Λιόσης, Γέσιτς (46' λ.τρ. Ογιαρμπίντε), Χαϊκάλης, Δήμου, Μπακομήτρος.

* Ξένους εννοούμε αυτούς που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής με την Εθνική Ελλάδας

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ