FOOTBALL LEAGUE

Επίθεση στον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών

Επίθεση στον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών
INTIME SPORTS

Επίθεση από άγνωστο δέχθηκε κατά την αποχώρηση του από το συμβούλιο της Football League, ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας.

Κουκουλοφόρος χτύπησε με γκλομπ στο κεφάλι τον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργο Στούπα, έξω από τα γραφεία της Football League, μετά την αποχώρησή του από το συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής.

Μόλις βγήκε από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής στη Θεμιστοκλέους περίπου στις 16:30, ο ισχυρός άνδρας των Ευβοιωτών δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι με γκλομπ από κουκουλοφόρο, ο οποίος στη συνέχεια επιβιβάστηκε στη μηχανήτου συνεργού τουκαι εξαφανίστηκε.

Στον Γιώργο Στούπα που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες από όσους εκπροσώπους των ομάδων είχαν μείνει στα γραφεία και στη συνέχειαμεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς" γιανα του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Είχε τις αισθήσεις του και σύμφωνα με τον Βαγγέλη Ασλανίδη η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Μάλιστα ο δράστης επιχείρησε να επιτεθεί και στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Κεραμιδά, που τον συνόδευε.

Η διοργανώτρια αρχή με ανακοίνωση που εξέδωσε καταδίκασε τη δολοφονική επίθεση στον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται, πόσο μάλλον όταν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ κ. Γ. Στούπα ταχεία ανάρρωση και βρισκόμαστε όλοι δίπλα του".

πηγή: flnews

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ