FOOTBALL LEAGUE

Επίσκεψη Βέλγου scout στο Φωστήρα

Επίσκεψη Βέλγου scout στο Φωστήρα

Ο Βέλγος scout της Γάνδης, Γιάσπερ Φαν Λάντουιτ, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Φωστήρα, ανταλλάσσοντας απόψεις για τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής.

Στην Ελλάδα βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιάσπερ Φαν Λάντουιτ, scout της βελγικής Γάνδης και επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Φωστήρα, δείχνοντας ενδιαφέρον για τον τρόπο δουλειάς των τμημάτων υποδομής, ανταλλάσσοντας απόψεις με τους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας και αφήνοντας υποσχέσεις για μελλοντική συνεργασία των δύο συλλόγων.

Επίσκεψη Βέλγου scout στο Φωστήρα

Ο Γιάσπερ Φαν Λάντουιτ από την Βελγική ομάδα της πρώτης κατηγορίες , KAA Gent, βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην χώρα μας και επισκέφθηκε τον Φωστήρα. Ο υπεύθυνος scouting των μικρών κατηγοριών των Ακαδημιών της ΚΑΑ Gent παρακολούθησε την προπόνηση και κατόπιν είχε στα γραφεία εκτενή συζήτηση με εκπροσώπους τόσο της ΠΑΕ όσο και των Ακαδημιών.

Ο Γιάσπερ Φαν Λάντουιτ έδειξε ενδιαφέρον για το τρόπο δουλειάς των τμημάτων υποδομής, αντάλλαξε απόψεις και άφησε υποσχέσεις για μελλοντική συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων.

πηγή:.fostiras-academies

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ