FOOTBALL LEAGUE

Επικυρώθηκε η άνοδος και ο υποβιβασμός

Επικυρώθηκε η άνοδος και ο υποβιβασμός

Επικυρώθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Football League οι θέσεις της απευθείας ανόδου στην Super League και οι θέσεις του υποβιβασμού. Εκκρεμούν τα play off

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (29/5) το μεσημέρι το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League, το οποίο διήρκησε λιγότερο από μια ώρα.

Κατά την διάρκεια του Δ.Σ. επικυρώθηκε η βαθμολογία για τις θέσεις 1-2 της απευθείας ανόδου στην Super League (Πανθρακικός, Βέροια), αλλά και για τις θέσεις υποβιβασμού 16-18 (Αγροτικός Αστέρας, Εθνικός Αστέρας, Διαγόρας).

Κλήρωση και ορισμός των play off δεν έγινε, καθώς εκκρεμεί ακόμη η απολογία της Καλλιθέας και του Ηρακλή Ψαχνών για την μεταξύ τους αναμέτρηση την οποία η UEFA θεωρεί "ύποπτη".

Η απολογία των δύο συλλόγων θα γίνει την προσεχή Πέμπτη (31/5) το πρωί (10.30) στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου:

" Το Δ.Σ. κατά τη σημερινή του συνεδρίαση έκανε μερική επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ. Συγκεκριμένα:

Προβιβάστηκαν στη SUPER LEAGUE η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ η οποία κατέλαβε την 1η θέση με 73 βαθμούς και η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ η οποία κατέλαβε τη 2η θέση με 72.

Στη FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ υποβιβάζονται οι ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ και ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ.

Επικυρώθηκε ο βαθμολογικός πίνακας του Νοτίου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ. Στη FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ προβιβάζεται η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ με 40 βαθμούς.

Οι ομάδες ΤΑΠ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠ ΖΑΚΥΝΘΟΣ θα συμμετάσχουν στα PLAY OFF με τις αντίστοιχες ομάδες του βορείου ομίλου που κατέλαβαν την 2η και 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα όταν αυτός επικυρωθεί.

Από τον 1ο όμιλο υποβιβάζονται στην Δ' Εθνική Κατηγορία η ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ και το ΤΑΠ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ απευθείας. Το ΤΑΠ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ θα συμμετάσχει σ' αγώνα μπαράζ με την αντίστοιχη ομάδα του 2ου Ομίλου που θα καταλάβει την 3η θέση από το τέλος του βαθμολογικού πίνακα.

Η επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ θα γίνει όταν τελεσιδικήσουν οι ενστάσεις – προσφυγές που εκκρεμούν στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ