FOOTBALL LEAGUE

Εξώδικο Κούγια για το Λάρισα-Βέροια

Εξώδικο Κούγια για το Λάρισα-Βέροια
Αλέξης Κούγιας INTIME SPORTS

Εξώδικη διαμαρτυρία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ απέστειλε ο πρόεδρός της, Αλέξης Κούγιας, στον Σπύρο Καλογιάννη με αφορμή την αναβολή του Λάρισα-Βέροια. Δείτε τι αναφέρει.

Η αναβολή του αγώνα Λάρισα-Βέροια προκάλεσε την οργή του προέδρου της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια, ο οποίος απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία στον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής της Football League, Σπύρο Καλογιάννη.

"Πληροφορήθηκα ότι με τη δική σας σύμφωνη γνώμη και με κωμική δικαιολογία, ανεβλήθη το πολύ σημαντικό παιχνίδι για την εξέλιξη του πρωταθλήματος και της βαθμολογίας μεταξύ των ομάδων Λάρισα-Βέροια", ξεκινάει το εξώδικο του γνωστού ποινικολόγου.

Στη συνέχεια εξηγεί γιατί αιτείται την ανάκληση της απόφασης και του ορισμού του αγώνα την Κυριακή το βράδυ ή τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα το ζητάει επειδή:

  • η δικαιολογία ότι η Αστυνομική Δ/νση Λάρισας δεν μπορεί να αστυνομεύσει τον αγώνα λόγω της 25ης Μάρτη είναι κωμική
  • ο μοναδικός λόγος αναβολής είναι τα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα και η μεγάλη ηλικία των παικτών των δύο ομάδων που δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον εξαντλητικό ρυθμό των τελευταίων αγωνιστικών
  • μπορεί να οριστεί ο αγώνας Κυριακή βράδυ ή Δευτέρα όταν θα έχει ολοκληρωθεί ο εορτασμός της 25ης Μάρτη
  • ο κόσμος της Λάρισας ουδέποτε δημιούργησε επεισόδια ώστε να υπάρχει κίνδυνος επανάληψης αυτών και η τελευταία διακοπή έγινε λόγω της εισόδου του Προέδρου και όχι των οπαδών
TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ