FOOTBALL LEAGUE

Δυο γάμοι και μία κηδεία στην Football League

Δυο γάμοι και μία κηδεία στην Football League
σέντρα μπάλα INTIME SPORTS

Διαβάστε τα νέα των τριών ομάδων που παλεύουν για δυο θέσεις στα πλέι οφ ανόδου της Football league όπως και τα σενάρια ανόδου στην Superleague.

Ο "μαραθώνιος" της Football League φτάνει προς το τέλος του με την 14η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου. Σε αυτή θα μάθουμε ποια ομάδα θα ακολουθήσει την Κασσιόπη στην Superleague, όπως και εκείνη που θα δώσει αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη.

Ντέρμπι ανόδου

Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα τα Χανιά με νίκη στην έδρα τους απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου πηγαίνουν εκείνα στο μπαράζ, ενώ η Νίκη, ότι και να κάνει, θα ακολουθήσει την Κέρκυρα στην Superleague.

Ο Βόλος θέλει ισοπαλία ή νίκη για να εξασφαλίσει σίγουρα το μπαράζ και αν χάσει η Νίκη από τον Ηρακλή, τότε μπορεί να ελπίζει στη δεύτερη θέση. Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ Ολυμπιακού και Νίκης, τότε η δεύτερη περνάει από πάνω.

Χανιά - Ολυμπιακός Βόλου

Έρχεται άσος: Μπαράζ Χανιά, Βόλος μένει εκτός.

Ισοπαλία Ολυμπιακού Βόλου: Σίγουρα μπαράζ ο Βόλος.

Νίκη Ολυμπιακού Βόλου: Σίγουρα μπαράζ, αν χάσει η Νίκη, τότε πάει δεύτερη θέση ο Ολυμπιακός και μπαράζ η Νίκη.

Η βαθμολογία

1 Κασσιόπη 28 βαθμοί

2 Νίκη Βόλου 26 βαθμοί

3 Ολυμπιακός Βόλου 24 βαθμοί

4 Χανιά 21 βαθμοί

-----------------

5 Ηρακλής Ψαχνών 18 βαθμοί

6) ΑΕΠ Ηρακλής 1908 15 βαθμοί

7) Αιγινιακός 13 βαθμοί

8) Φωστήρας 9 βαθμοί

Το πρόγραμμα (1/6 18:00)

Χανιά - Ολυμπιακός Βόλου

Νίκη Βόλου - ΑΕΠ Ηρακλής

Αιγινιακός - Κασσιόπη

Φωστήρας - Ηρακλής Ψαχνών

Τα τελευταία νέα

Πάμε στο στρατόπεδο των Χανίων: Το γήπεδο αναμένεται γεμάτο, αφού τα Χανιά με νίκη "κλέβουν" την τρίτη θέση και πάνε αυτά στο μπαράζ. Ο Σεροπιάν άφησε εκτός αποστολής τους Μπουντόπουλο, Τσατσαρή, ενώ τις τελικές του επιλογές θα κάνει την τελευταία στιγμή.

Συνεχίσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου: Ο Μάριο Μπρέσκα δεν γινόταν να μείνει εκτός από αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση. Θα σφίξει τα δόντια και θα τον δούμε στον αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα ο Νίκος Παντελής δεν έχει στη διάθεση του τους: Μόνχε, Αρβανίτη.

Προχωράμε στην Νίκη Βόλου: Ο Αλέκος Βονσιάδης γνωρίζει πως και με το "Χ" η Νίκη ουσιαστικά θα βρεθεί με τα δυο πόδια στη μεγάλη κατηγορία. Εκτός έμεινε ο Σουλπίδης, ενώ το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο. Μάλιστα λίγο πριν τη σέντρα θα μοιραστούν και μπλουζάκια για τη μεγάλη άνοδο.

Λέτε να τους χαλάσει το πάρτι ο Ηρακλής; Θα ταξιδέψει με πολλά προβλήματα ο Γηραιός πάντως.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ