FOOTBALL LEAGUE

Απολογήθηκε ο Παναιτωλικός

Απολογήθηκε ο Παναιτωλικός
INTIME SPORTS

Απολογήθηκε το πρωί της Τρίτης (18/6) στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League η ΠΑΕ Παναιτωλικός για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Σταμάτη Καρρά

Απολογήθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League το πρωί της Τρίτης (18/6) η ΠΑΕ Παναιτωλικός για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Αγρίνιο που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Σταμάτη Καρρά από κροτίδα.

Από τον Παναιτωλικό το παρών έδωσαν στην εκδίκαση της υπόθεσης οι δικηγόροι, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Γιάννης Βοσκόπουλος, ο υπεύθυνος ασφαλείας Παναγιώτης Μπεσίνης και ο Ανδρέας Τσόχος.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός στην απολογία της στάθηκε στην απερισκεψία του ποδοσφαιριστή να πιάσει την κροτίδα και στον επιπόλαιο, όπως τον χαρακτήρισαν, τραυματισμό του.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του Παναιτωλικού Γιάννης Βοσκόπουλος τόνισε: " Ενδεχομένως για αισθητικούς λόγους να ήθελε πλαστική. Όχι για παθολογικούς. Έφυγε από το Αγρίνιο και την Τετάρτη θα αγωνιστεί κανονικά. Η βεβαίωση που σας έχουν προσκομίσει είναι για προφανείς λόγους. Η όλη ιστορία γίνεται για βαθμολογικούς λόγους.

Πρόκειται για ένα θλαστικό τραύμα. Εμείς στο Αγρίνιο το λέμε καψαλίστηκε. Μάλιστα, σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης ευχαρίστησε για τη φιλοξενία, τόνισε ότι λυπάται για τον τραυματισμό του Καρρά και είπε ότι ο Παναιτωλικός δεν είχε καμία σχέση με όλα αυτά".

Ο Γιάννης Δημητρακόπουλος σημείωσε από την πλευρά του πως: " Προκάλεσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τον τραυματισμό του. Έδειξε επιπολαιότητα. Ο τραυματισμός του είναι ελαφρύς. Αν θέλει να κάνει πλαστικές, να τις κάνει. Μπορεί να βγάλει και τις ρυτίδες που έχουμε στα χέρια, αν το επιθυμεί.

Ούτε στα αστικά δικαστήρια δεν μπορεί να πάρει αποζημίωση. Ήταν ένα συμπτωματικό συμβάν. Αν δεν έπιανε την κροτίδα, τώρα δεν θα ήμασταν εδώ. Στο φύλλο αγώνα δεν έχει σημειωθεί κανένα άλλο συμβάν. Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν πετάχτηκε μέσα, ούτε χαρτάκι".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ