FOOTBALL LEAGUE

Απολογήθηκαν Ηρακλής, Φωστήρας και Σέρρες

Απολογήθηκαν Ηρακλής, Φωστήρας και Σέρρες
Φωστήρας, Αχαρναϊκός INTIME SPORTS

Οι νομικοί των Ηρακλή, Εθνικού Σερρών και Φωστήρα απολογήθηκαν τη Μεγάλη Τρίτη (7/4) στον αθλητικό δικαστή για τα φερόμενα ως ''ύποπτα για χειραγώγηση'' παιχνίδια τους στη Football League.

Πειθαρχική δίωξη σε Ηρακλή, Φωστήρα και Εθνικό Σερρών είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτη Καρράς, καθώς σύμφωνα με την εταιρεία "Sportradar", η οποία ασχολείται με την ανίχνευση της στοιχηματικής απάτης, στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τα παιχνίδια Αχαρναϊκός - Φωστήρας και Εθνικός Σερρών - Ηρακλής ήταν ''ύποπτα για χειραγώγηση''.

Ο νομικός του Εθνικού Σερρών, Δημήτρης Καρπετόπουλος, ανέφερε μεταξύ άλλων στην απολογία: ''Μας κατηγορεί ότι αποτύχαμε να το στήσουμε. Αυτό είναι ανέκδοτο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ασκείται μία τέτοια δίωξη. Όλες είναι το ίδιο αόριστες και ανυπόστατες. Δεν υπάρχει καμία ευθύνη και δεν εμπλέκονται πουθενά πρόσωπα ή φυσικοί αυτουργοί''.

Τον Ηρακλή εκπροσώπησε ο δικηγόρος Μηνάς Λυσάνδρου, που σημείωσε: ''Αν το χορτάρι είναι βρεγμένο, τότε η μπάλα «τρέχει», όπως στο παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό και του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ. Τέσσερα γκολ μπήκαν εκεί με τη βροχή. Λογικό να ποντάρει κάποιος στο over''.

Αναφορικά με τον Φωστήρα, την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Αργύρς Λίβας που υποστήριξε μεταξύ άλλων: ''Ο Αχαρναϊκός είχε τεράστιο ενδιαφέρον για να μπει με καλή βαθμολογία στα πλέι άουτ. Τα πάντα δημιουργούνται από φήμες. Κάποιος τις διαρρέει και μετά εξαφανίζεται από το... καφενείο. Το 70% ήταν υπέρ της νίκης του Αχαρναϊκού''. Σημειώνεται ότι αυτό το ματς είχε λήξει 1-1, ενώ το Εθνικός Σερρών - Ηρακλής 0-1.

Αναμένονται πλέον οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή. Με την ολοκλήρωση των πειθαρχικών εκκρεμοτήτων θα γίνει η κλήρωση των play off και των play out της Football League, ενώ θα οριστεί και η σέντρα τους.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ