FOOTBALL LEAGUE

Αναβολή στα πλέϊ οφ και πλέϊ άουτ

Αναβολή στα πλέϊ οφ και πλέϊ άουτ
INTIME SPORTS

Τα πλέϊ οφ και τα πλέϊ άουτ της Football League αρχικά ήταν να ξεκινήσουν την προσεχή Κυριακή (22/5), ωστόσο αναμένεται να μετατεθούν για την 29/5, καθώς υπάρχουν αρκετές εκκρεμοδικίες

Την μετάθεση των αγώνων των πλέϊ οφ και πλέϊ άουτ της Football League κατά δύο εβδομάδες αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή.

Συγκεκριμένα, τα πλέϊ οφ και τα πλέϊ άουτ της δεύτερης κατηγορίας, αρχικά ήταν να ξεκινήσουν την προσεχή Κυριακή (22/5), ωστόσο από την στιγμή που υπάρχουν αρκετές εκκρεμοδικίες, τελικά οι αγώνες αναμένεται να ξεκινήσουν την Κυριακή 29 Μαΐου.

Οι λόγοι που θα μετατεθούν οι αγώνες είναι πως άγνωστο παραμένει το ποιες θα είναι οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλέϊ οφ. Οι ΟΦΗ, Τρικάλα, Δόξα Δράμας και Πανθρακικός έχουν καταθέσει έφεση για την αδειοδότησή τους, η οποία συζητήθηκε την Δευτέρα και η απόφαση της ΕΠΟ αναμένεται την προσεχή Τετάρτη (18/5).

Επίσης, εκκρεμούν τόσο η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League για το θέμα των πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων του Ιωνικού και του Εθνικού, μετά από την καταγγελία της Καλλιθέας, όσο και η ένταση της Καλλιθέας και της Αναγέννησης Καρδίτσας κατά του Ιωνικού.

Παράλληλα, εκκρεμεί και η εκδίκαση της καταγγελίας του Αστέρα Τρίπολης κατά του Ηρακλή (σ.σ. θα συζητηθεί την προσεχή Πέμπτη) και μετά από αυτή την απόφαση θα γίνει γνωστό αν θα μείνει ο Αστέρας Τρίπολης στην Superleague ή αν θα υποβιβαστεί και από το γεγονός αυτό θα εξαρτηθεί και οριστικά πόσες ομάδες (μια ή δύο) θα ανέβουν στην μεγάλη κατηγορία από τα πλέϊ οφ της Football League.

Μετά από όλα αυτά, θα πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία στην Football League, να γίνει η κλήρωση των πλέϊ οφ και των πλέϊ άουτ και φυσικά να οριστεί ο αγώνας μπαράζ του Αγροτικού Αστέρα με τον Ιωνικό, όπου ο νικητής θα παραμείνει στην κατηγορία και ο ηττημένος θα αγωνιστεί στα πλέϊ άουτ.

Έτσι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι αγώνες της Football League αναμένεται να ξεκινήσουν τέλος του μηνός και συγκεκριμένα την Κυριακή 29 Μαΐου.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ