FOOTBALL LEAGUE

Αναβολή έξι αγώνων!

Αναβολή έξι αγώνων!
λουκέτο

Δεν είναι μόνο το παιχνίδι της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ που αναβλήθηκε, αλλά ακόμα πέντε. Η διοργανώτρια προσανατολίζεται πλέον στο να αναβάλει όλα τα ματς της 6ης αγωνιστικής.

Συνολικά έξι παιχνίδια της Football League αποφάσισε να αναβάλει ο υφυπουρός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός. Δεν είναι μόνο το Παναχαϊκή-ΑΕΛ, αλλά και τα Παναιγιάλειος-Ηρακλής Ψαχνών, καλλιθέα-Αχαρναϊκός, ΑΕΛ-Τύρναβος, Φωκικός-Ηρακλής και Αγροτικός Αστέρας-Αιγινιακός.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ύστερα από την εξέλιξη αυτή, η Football League προσανατολίζεται στο να αναβάλει όλες τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής. Η ΕΠΟ κάθε Τετάρτη (12/11) γνωστοποιούσε τους διαιτητές, αλλά αυτή τη φορά δεν το έκανε.

Αναβολή έξι αγώνων!
έγγραφο

Ο λόγος για την οποίο σημειώθηκε η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει να κάνει με τις εισηγήσεις της Αστυνομίας περί κινδύνου στην ομαλή διεξαγωγή των αναμετρήσεων, λόγω των εκδηλώσεων για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΓΑ

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστή την αναβολή με αφορμή τη 17η Νοεμβρίου: ''Ύστερα από τις σχετικές εισηγήσεις αφενός της Ελληνικής Αστυνομίας - στην οποία αναφέρεται ότι μεγάλες δυνάμεις της θα διατεθούν για τη λήψη μέτρων εν όψει της επετείου της 17ης Νοέμβριου - και αφετέρου της ΔΕΑΒ, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται οι κάτωθι αγώνες ποδοσφαίρου της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Football League:

ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΑΕΚ

ΠΑΕ ΚΑΛΙΘΕΑ – ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ – ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

καθώς και ο αγώνας καλαθοσφαίρισης της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League:

ΚΑΕ ΠΑΟΚ – ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο''.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ