FOOTBALL LEAGUE

Αναμονή για Κουρδάκη

Αναμονή για Κουρδάκη

Ο Γκιγιέρμο Όγιος αναμένει τον Παναγιώτη Κουρδάκη για να δει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής του Ηρακλή στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση.

Το ερωτηματικό για τον Γκιγιέρμο Όγιος για το παιχνίδι της Κυριακής με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα έχει να κάνει με τον Παναγιώτη Κουρδάκη. Ο κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή θα υποβληθεί σε εξέταση μαγνητικής τομογραφίας για το διάστρεμμα ποδοκνημικής, το οποίο υπέστη και ακολουθεί θεραπεία. Επί του παρόντος, η ετοιμότητά του παραμένει αμφίβολη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα του Αργεντινού τεχνικού του Ηρακλή περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα με αρκετούς μικροτραυματίες να επανέρχονται σε κανονικούς ρυθμούς.

Εκτός του Κουρδάκη ο Λίμα, παρά τον μικροτραυματισμό στο χέρι, προπονήθηκε κανονικά, όπως και οι Μπουκουβάλας και Παπαστεριανός. Όσο για τον Τάι συνέχισε με θεραπεία και πρόγραμμα γυμναστηρίου, ενώ ο Κουρούπης ξεπέρασε άμεσα τον ελαφρύ τραυματισμό του και επανήλθε με την ομάδα.

Ο Κραγιόπουλος έχει προσβληθεί από εμπύρετη ίωση και προτιμήθηκε να παραμείνει στο σπίτι του, για να αναρρώσει. Τέλος, ο Μπαμπά, όπως αναμενόταν, έλαβε εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, αναρρώνει – πλέον – στο σπίτι του, μέχρι να αρχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του τις επόμενες μέρες.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ