FOOTBALL LEAGUE

Ανακλήθηκε το πιστοποιητικό συμμετοχής του Διαγόρα

Ανακλήθηκε το πιστοποιητικό συμμετοχής του Διαγόρα
INTIME SPORTS

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με απόφαση της, ανακαλεί το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League της ΠΑΕ Διαγόρας.

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Διαγόρα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Με απόφαση της ανακαλεί το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα λόγω της μη συμπληρώσεως του ποσού της εγγυητικής επιστολής.

Η διοίκηση του Διαγόρα είχε περίπου ένα μήνα στην διάθεση της ώστε να συμπληρώσει το ποσό, ωστόσο αυτό δεν έγινε εφικτό και έτσι ανακλήθηκε το πιστοποιητικό της ομάδας. Ο Διαγόρας παραμένει στην κατηγορία χωρίς όμως να έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΑ κατέπεσαν και οι εγγυητικές επιστολές της Νίκης Βόλου και του Ολυμπιακού Χερσονήσου για οφειλές. Η ανακοίνωση αναφέρει:

" Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), ανακαλείται το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής της ΠΑΕ Διαγόρας, λόγω της μη συμπληρώσεως του ποσού της εγγυητικής επιστολής.

Με άλλες αποφάσεις της ΕΕΑ, καταπίπτουν οι εγγυητικές επιστολές των ΠΑΕ:

α) Νίκης Βόλου, για οφειλές προς τους Δ. Γιαννουλίδη, Β. Αμανετίδη και
Σ. Σπάσιτς

β) Ολυμπιακού Χερσονήσου, για οφειλές στους Ν. Μαραγκουδάκη και
Γ. Αριστεινίδη.

Τέλος, η ΕΕΑ, αποφάσισε, τη σύνταξη έκθεσης, ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ και αποστολής της στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο, του ΤΑΠ Ηρακλής (τμήμα αμοιβομένων πετοσφαιριστών), λόγω οφειλών στους αθλητές Γίρι Κραλ και Ευγένιου Γκόρτσιανουκ".

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει: " Ο αγώνας της 15ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE, μεταξύ των ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ δεν θα διεξαχθεί σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία ανακαλεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ