ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είναι χρυσό και κάθε χρόνο το φοράει άλλος (ή και όχι). Τι είναι;

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, runs by Barcelona's Lionel Messi during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, runs by Barcelona's Lionel Messi during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Η Ευρώπη παίζει μεγάλη μπάλα και οι μνηστήρες που "γλυκοκοιτάζουν" το Χρυσό Παπούτσι είναι πολλοί και σκοράρουν… κατά ριπάς!

Οι "συμβασιλείς" Mέσι και Ρονάλντο φέτος δεν είναι τόσο κοντά, με τον εξωγήινο αργεντινό να φαντάζει το φαβορί για την ώρα, τη στιγμή που ο Κριστιάνο μπορεί να βρίσκεται αρκετά πίσω, το ξέσπασμα όμως του τελευταίου διαστήματος τον κρατά μέσα στη διεκδίκηση στο τελευταίο αυτό σπριντ των πρωταθλημάτων.

Βέβαια, ίσως κάποιοι υπολογίζουν χωρίς τον… Αιγύπτιο ξενοδόχο, αφού ο "δαιμονισμένος" Μοχάμεντ Σαλάχ, διανύει φέτος εκπληκτική σεζόν και σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο, θέλοντας να γίνει ο πρώτος Αιγύπτιος που θα φορέσει το "χρυσό παπούτσι".

Στα πολύ αουτσάιντερ, στο παιχνίδι παραμένει και ο Τσίρο Ιμόμπιλε ο οποίος θα προσπαθήσει να επαναλάβει το κατόρθωμα του συμπατριώτη του, Φραντσέσκο Τότι, ενώ ο Μπαφετίμπι Γκομίς, αν και μακριά, συνεχίζει αφιονισμένος (κυρίως στη Ευρώπη) και να συνεχίσει ανάλογα και στη Ligue 1, τότε όλα είναι πιθανά!

Είναι χρυσό και κάθε χρόνο το φοράει άλλος (ή και όχι). Τι είναι;

Photo Credits: AP Photo/Paul White

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ