ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υποψήφιος για Ιαπωνία ο Αγκίρε

Υποψήφιος για Ιαπωνία ο Αγκίρε

Τον Χαβιέρ Αγκίρε φέρεται να εξετάζει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιαπωνίας, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, σύμφωνα με πληροφορίες ισπανικής εφημερίδας.

Ο Μεξικανός τεχνικός της Εσπανιόλ, Χαβιέρ Αγκίρε, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί έντονα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδας, μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας διαδεχόμενος τον Φερνάντο Σάντος , πλέον φιγουράρει πρώτο στην λίστα για τον πάγκο της Εθνικής Ιαπωνίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής "As", το ενδιαφέρον των Ιαπώνων για τον "Βάσκο" χρονολογείται από το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής και αναθερμάνθηκε τώρα.

"Εάν ο Αγκίρε αποδεχτεί το ενδιαφέρον δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι δεν θα ανανεώσει με την Εσπανιόλ. Αυτό που μοιάζει σίγουρο είναι ότι το μέλλον του Μεξικανού βρίσκεται στον πάγκο κάποιας Εθνικής ομάδας. Η Ιαπωνία ενδιαφέρεται ξανά, και είναι διατεθειμένη να προσφέρει σε όποιον επιλέξει, 1,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως." , αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα.

Εάν τελικά επιβεβαιωθεί το σενάριο, ο Χαβιέρ Αγκίρε θα αντικαταστήσει στον πάγκο της Εθνικής Ιαπωνίας, τον Ιταλό, Αλμπέρτο Τζακερόνι., το όνομα του οποίου φαίνεται να προτάθηκε στην ΕΠΟ για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ