ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υποδοχή... ήρωα για τον Κακά

Υποδοχή... ήρωα για τον Κακά

Ο Κακά έφτασε στη Φλόριντα και γνώρισε την αποθεώση από εκατοντάδες οπαδούς της Ορλάντο Σίτι που θέλησαν να υποδεχτούν το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας τους (φωτογραφίες+video).

Η Μίλαν αποτελεί επίσημα παρελθόν για τον Κακά από το μεσημέρι της Δευτέρας και το νέο του σπίτι θα είναι η Ορλάντο Σίτι (ενδιάμεσος σταθμός για έξι μήνες η Σάο Πάουλο), ομάδα με την οποία αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο εντός της ημέρας.

Τα ξημερώματα της Τρίτης ο 32χρονος άσος έφτασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στο αεροδρόμιο της Φλόριντα γνώριζε μία καθόλα θερμή υποδοχή από εκατοντάδες φίλους της ομάδας, που έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην έλευσή του με σημαίες, κασκόλ, μπλούζες, ακόμα και... βουβουζέλες!

Από την πλευρά του ο Κακά εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για τον κόσμο που βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να τον προϋπαντήσει, ενώ δεν έχασε την ευκαιριά να βγάλει φωτογραφίες με αρκετούς μικρούς θαυμαστές του και να υπογράψει αυτόγραφα.

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τις ΗΠΑ, έδωσε την τελευταία του συνέντευξη στην Ιταλία (Milan Channel) όπου εκεί αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Μίλαν και εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής του:

"Η απόφασή μου δεν συνδέεται με το γεγονός ότι η Μίλαν δεν παίζει στο Champions League, είναι ένα διαφορετικό σχέδιο. Δεν θα φορέσω πια τη φανέλα με το Νο 22, ήθελα να αφήσω αυτό το σημάδι στους τιφόζι της Μίλαν.

Στη Βραζιλιά πιστεύω ότι θα φορέσω το νούμερο 8 και μετά στην Αμερική το 10. Πάντα δήλωνα ότι θα ήθελα κάποια ημέρα να παίξω στην Αμερική και τώρα συμφώνησα για να πάω εκεί.

Πρώτα θα πάω δανεικός στη Σάο Πάουλο και μετά θα ξεκινήσω την περιπέτειά μου στην Αμερική", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η άφιξη του Κακά στις ΗΠΑ μέσα από tweets:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ