ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Χρειάζεται κομπιουτεράκι ο Πελεγκρίνι"

"Χρειάζεται κομπιουτεράκι ο Πελεγκρίνι"

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σχολίασε με τον γνωστό γλαφυρό τρόπο τις δηλώσεις του Μανουέλ Πελεγκρίνι, λέγοντας ότι παρότι μηχανικός χρειάζεται κομπιουτεράκι για καλύτερους υπολογισμούς.

Ο Χιλιανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, με αφορμή τις δηλώσεις του Πορτογάλου ότι οι "πολίτες" απολαμβάνουν ευνοϊκής μεταχείρισης από τη διαιτησία, είχε αναφερθεί την περασμένη εβδομάδα στα υπέρογκα ποσά που έχει δαπανήσει η Τσέλσι τα τελευταία δέκα χρόνια.

Ο Μουρίνιο χωρίς να ερωτηθεί ευθέως για τα όσα είχε πει ο Πελεγκρίνι, εξέφρασε από μόνος του τις δικές του σκέψεις επί του θέματος. Ερωτηθείς γιατί θεωρεί ότι η ομάδα του είναι σε μειονεκτικότερη θέση σε σχέση με τους άλλους διεκδικητές του τίτλου απάντησε:

" Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι, αλλά όλοι ξέρουν ποια είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, για παράδειγμα, ο Πελεγκρίνι μιλά για τα χρήματα που ξοδεύουμε. Πιστεύω ότι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και τον σέβομαι πολύ. Και πέραν της ποδοσφαιρικής του καριέρας είναι πτυχιούχος μηχανικός. Δεν νομίζω, λοιπόν, ότι ένας μηχανικός χρειάζεται κομπιουτεράκι για να υπολογίσει ότι Μάτα 37εκ. λίρες και Ντε Μπρούιν 18εκ. ισούνται με 55εκ.. Ο Μάτιτς είναι 21εκ. και ο Σαλάχ 11εκ., δηλαδή 32. Αυτό σημαίνει ότι 55 μείον 32 κάνει 23. Αυτό που μου κάνει εντύπωση, επίσης, είναι πως συνεχώς λέει ότι ποτέ δεν απαντά στον Μουρίνιο, ποτέ δεν το σχολιάζει. Το είχε πει και στην Ισπανία. Μου φαίνεται ότι έχει αλλάξει γνώμη."

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ