ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χόουπ Σόλο, το θύμα των γυμνών φωτογραφιών

Χόουπ Σόλο, το θύμα των γυμνών φωτογραφιών

Η τερματοφύλακας των ΗΠΑ, Χόουπ Σόλο, είναι το μεγαλύτερο θύμα των γυμνών φωτογραφιών διάσημων γυναικών που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο

Εδώ και μερικές ημέρες το μεγαλύτερο θέμα στο πλανήτη είναι οι γυμνές φωτογραφίες δεκάδων διάσημων γυναικών που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, φωτογραφίες που φυσικά έχουν υποκλέψει "hackers".

Μοντέλα, ηθοποιοί και τραγουδίστριες, όπως οι Μπαρ Ρεφαέλι, Κέιτ Άπτον, Τζένιφερ Λόρενς, Κάιλι Κουόκο, Ριάνα και Αριάνα Γκράντε ή απλά "celebrities" όπως η Κιμ Καρντάσιαν, είδαν γυμνές φωτογραφίες τους, οι οποίες προέρχονται από το κινητό τους κατά βάση, να είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο και να μπορεί να τις δει ο καθένας.

Το μεγαλύτερο ίσως θύμα της υπόθεσης αυτής προέρχεται από το ποδόσφαιρο και πρόκειται για την σπουδαία τερματοφύλακα της εθνικής των ΗΠΑ, Χόουπ Σόλο (δύο φορές χρυσή ολυμπιονίκης).

Χόουπ Σόλο, το θύμα των γυμνών φωτογραφιών

Η όμορφη 33άχρονη είναι για πολλούς το μεγαλύτερο θύμα για δύο λόγους. Ο ένας είναι πως γενικά οι φωτογραφίες της είναι από τις πιο "σκληρές" που έχουν κυκλοφορήσει από τις 10άδες γυναίκες που εκτέθηκαν. Ο δεύτερος είναι πως γενικά αυτή η περίοδος δεν είναι η καλύτερη για την Αμερικανίδα αθλήτρια.

Συγκεκριμένα, στις 4 Νοεμβρίου η Χόουπ Σόλο έχει δικαστήριο, κατηγορούμενη για επίθεση στην ετεροθαλή αδελφή της και στον ανιψιό της. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει επιτεθεί στην αδελφή της, ενώ ο ανιψιός της δεν έχει κλείσει τα 18 του χρόνια.

Χόουπ Σόλο, το θύμα των γυμνών φωτογραφιών

Η 33άχρονη είναι παντρεμένη με τον Τζέραμι Στίβενς, άλλοτε αθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL), ο οποίος είχε συλληφθεί για επίθεση στην Χόουπ Σόλο και αφού αφέθηκε ελεύθερος την παντρεύτηκε την επόμενη μέρα!

Η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο facebook εξέφρασε την οργή της για το θέμα των φωτογραφιών, μιλώντας για βία εναντίον των γυναικών!

Αυτό προκάλεσε πολλές και έντονες αντιδράσεις σε facebook και twitter, για το πως γίνεται να μιλά για βία, ενώ έχει η ίδια ασκήσει πραγματική βία και μάλιστα σε ανήλικο. Η φήμη της γενικά έχει πέσει κατακόρυφα, ελάχιστοι είναι αυτοί που της συμπαραστέκονται και όπως προαναφέραμε είναι πιθανότατα το μεγαλύτερο θύμα αυτό του σκανδάλου, γνωστού ως... "the fappening".

Χόουπ Σόλο, το θύμα των γυμνών φωτογραφιών
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ