ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρήκε τον αντι-Μήτρογλου ο Καναβάρο στην Κίνα

Βρήκε τον αντι-Μήτρογλου ο Καναβάρο στην Κίνα

Ο Κώστας Μήτρογλου αρνήθηκε τα εκατομμύρια της Τιαντζίν Κουαντζιάν του Φάμπιο Καναβάρο και ο Ιταλός προπονητής στράφηκε σε μία άλλη περίπτωση δεινού σκόρερ, ο οποίος είπε το "ναι".

Ο Κώστας Μήτρογλου αρνήθηκε την πρόταση μαμούθ που δέχθηκε από την Τιαντζίν Κουαντζιάν, τη "νεοφώτιστη" ομάδα της κινεζικής Super League, με συνέπεια ο Φάμπιο Καναβάρο να αναζητήσει αλλού τον βασικό επιθετικό της φετινής σεζόν.

Το όνομα αυτού Αμπντουραζάκ Αμπνταλά, ο Μαροκινός στράικερ που μετράει 91 γκολ σε 137 αγώνες πρωταθλήματος με τη φανέλα των Ολιμπίκ Σαφί, Όλεσουντ, Γκουάνγκζου Ρ&Φ και Ελ Τζαΐς τα τελευταία επτά χρόνια.

Ο διεθνής Μαροκινός, με τις 14 συμμετοχές και τα επτά γκολ με το εθνόσημο, αποδέχθηκε την πρόταση των Κινέζων, κάτι που δεν έπραξε ο Έλληνας διεθνής φορ, παρότι θα είχε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 8.000.000 ευρώ, με την Μπενφίκα να εισπράττει 45.000.000 ευρώ από τη μεταγραφή (το ποσό της ρήτρας).

Βρήκε τον αντι-Μήτρογλου ο Καναβάρο στην Κίνα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ιταλικών ΜΜΕ, πάντως, ο Καναβάρο δεν σταματάει στον 26χρονο επιθετικό και ψάχνει για το μεγάλο "μπαμ" μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στη χώρα.

Μετά από τις απανωτές αρνήσεις των Νίκολα Κάλινιτς και Κάρλος Μπάκα, στρέφεται στον Ντιέγκο Κόστα, τον οποίο θα προσπαθήσει να δελεάσει με τεράστια πακέτα μισθών.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ