ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαλβέρδε: "Δεν είναι έκπληξη για μας η νίκη επί της Ρεάλ"

Βαλβέρδε: "Δεν είναι έκπληξη για μας η νίκη επί της Ρεάλ"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν ευτυχής μετά τη νίκη της Αθλέτικ επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε δηλώσεις του προπονητή της Αθλέτικ.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε 1-0 την Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν καλύτερη της "βασίλισσας" και πήρε τη νίκη χάρις στο γκολ του Αντούριθ. Ο προπονητής της Μπιλμπάο τόνισε στις δηλώσεις του ότι το αποτέλεσμα δεν τον εκπλήσσει και ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

" Ήταν ένα δύσκολο ματς γιατί παίζαμε απέναντι στην Ρεάλ. Πριν λίγες ημέρες αποκλειστήκαμε από την Τορίνο στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά σήμερα(7/3) δείξαμε ότι ξεπεράσαμε τον αποκλεισμό. Σκοπός μας δεν ήταν να σταματήσουμε τους παίκτες της Ρεάλ να τρέχουν αλλά να προσπαθήσουμε να μπούμε στην περιοχή τους.

Η διάθεση παίζει σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Ο Αντούριθ είναι ένας από τους καλύτερους στράικερ του πρωταθλήματος. Αν είναι καλά τότε όλοι η Αθλέτικ είναι καλά. Δεν ήμασταν το φαβορί και δεν θα είμαστε το φαβορί στον τελικό κυπέλλου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα. Έχουμε λιγότερες πιθανότητες αλλά πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ