ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζοφ: "Προτιμώ τον Κασίγιας από τον Μπουφόν"

Τζοφ: "Προτιμώ τον Κασίγιας από τον Μπουφόν"

Ο θρυλικός γκολκίπερ της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας, Ντίνο Τζοφ, χαρακτήρισε κορυφαίο στον κόσμο τον Νόιερ για τη θέση κάτω από την εστία ενώ στο δίλημμα Μπουφόν ή Κασίγιας επέλεξε τον Ισπανό.

"Για μένα ο καλύτερος τερματοφύλακας είναι ο Νόιερ αλλά αν πρέπει να επιλέξω μεταξύ Μπουφόν και Κασίγιας η επιλογή μου θα ήταν ο Ίκερ.

Η Γιουβέντους είναι δυνατή ομάδα, όχι όμως πιο δυνατή από την ομάδα στην οποία έπαιζα εγώ", δήλωσε ο Τζοφ ενόψει του Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης, για να πλέξει στη συνέχεια το εγκώμιο των Κάρλο Αντσελότι και Κριστιάνο Ρονάλντο:

"Ο Αντσελότι είναι ο καλύτερος προπονητής που θα μπορούσε να βρει η Ρεάλ Μαδρίτης. Απέδειξε πως είναι σπουδαίος και το αποδεικνύει και τώρα.

Τζοφ: "Προτιμώ τον Κασίγιας από τον Μπουφόν"

Και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι εγωιστής, δεν μπορείς να τον αποκαλείς έτσι όταν σκοράρει 50 γκολ μέσα στη σεζόν. Παίζει για όλη την ομάδα".

Υπενθυμίζεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζοφ "αγνόησε" τον Μπουφόν καθώς τον περασμένο Νοέμβριο δεν είχε αναφέρει τον πορτιέρε της Γιουβέντους ερωτηθείς για τους δύο κορυφαίους τερματοφύλακες στη Serie A μέχρι εκείνη την περίοδο. Αντίθετα είχε επιλέξει τον "δικό μας" Ορέστη Καρνέζη (Ουντινέζε) και τον Ματέο Περίν (Τζένοα).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ