ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τουράν: "Eίμαι στον καλύτερο σύλλογο της Ισπανίας"

Atletico Madrid's Arda Turan celebrates after scoring a goal against Porto during their Champions League soccer match at Dragao stadium in Oporto, northern Portugal, October 1, 2013.      REUTERS/Jose Manuel Ribeiro (PORTUGAL  - Tags: SPORT SOCCER)
Atletico Madrid's Arda Turan celebrates after scoring a goal against Porto during their Champions League soccer match at Dragao stadium in Oporto, northern Portugal, October 1, 2013. REUTERS/Jose Manuel Ribeiro (PORTUGAL - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Ο Αρντά Τουράν δηλώνει ότι παίζει στην καλύτερη ομάδα της Ισπανίας και δεν έχει σκοπό να φύγει.

Ο Αρντά Τουράν αποτέλεσε την περασμένη σεζόν παίκτης κλειδί στην πορεία της Ατλέτικο που κατέκτησε το πρωτάθλημα και έφθασε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες της Ατλέτικο έγιναν μεταγραφικοί στόχοι πολλών ομάδων καθώς αποχώρησαν οι Ντιέγκο Κόστα και Λουίς Φελίπε ενώ και άλλοι αναμένεται να φύγουν από το Βιθέντε Καλντερόν.

Ο Αρντά Τουράν αποτελεί μεταγραφικό στόχο ευρωπαϊκών ομάδων με την Μάντσεστερ Γ. να έχει δείξει ενδιαφέρον όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα. Ο Τούρκος διεθνής δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την Μαδρίτη και την Ατλέτικο για κάποια ομάδα του εξωτερικού.

" Είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ισπανίας. Είμαι μέρος αυτού του συστήματος", δήλωσε ο Τουράν.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στην συνέντευξη Τύπου πριν τον φιλικό αγώνα με την Γαλατάσαραϊ έκανε την σχετική δήλωση για τον Τούρκο παίκτη του: " O Toυράν είναι σημαντικός για μας. Διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και έχει ωριμάσει πολύ. Έχει ταλέντο και είναι ένας παίκτης που κάνει την διαφορά στην ομάδα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ