SPORTS & GOSSIP

Το ζεύγος Κασίγιας-Καρμπονέρο υποδέχτηκε το δεύτερο παιδί τους

Το ζεύγος Κασίγιας-Καρμπονέρο υποδέχτηκε το δεύτερο παιδί τους

Λίγες ημέρες πριν μπει στη μάχη του Euro ως αρχηγός της εθνικής Ισπανίας, ο Ίκερ Κασίγιας υποδέχτηκε μαζί με την Σάρα Καρμπονέρο το δεύτερο παιδί της οικογένειάς τους. Δείτε φωτογραφίες.

Το 2014 ο Ίκερ Κασίγιας βίωσε για πρώτη φορά το μοναδικό συναίσθημα του να γίνεται κάποιος πατέρας, με την Σάρα Καρμπονέρο να φέρνει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, Μαρτίν, και τώρα ήρθε η ώρα για να το ξαναζήσει.

Η αγαπημένη του Σάρα γέννησε πριν λίγες ημέρες τον μικρό Λούκας και τη Δευτέρα το ζευγάρι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο "Ruber International Hospital" της Μαδρίτης, με τους φωτογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες να απαθανατίζουν κάθε τους στιγμή και τους δυο τους να χαιρετούν τόσο τους ρεπόρτερ όσο και το συγκεντρωμένο πλήθος.

Σημειώνεται πως το βρέφος ήρθε στον κόσμο στις 2 Ιουνίου και ζύγισε 3 κιλά και 400 γραμμάρια, με την Σάρα Καρμπονέρο να το καλωσορίζει με μήνυμα στο "Instagram" και την Πόρτο να ανεβάζει φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Twitter όπου δίπλα στη φανέλα του Κασίγιας είχε και μία μικρή, του Λούκας!

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ