ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το βέτο του Ράμος για τον Κόντε

Real Madrid's Cristiano Ronaldo and teammate Sergio Ramos, right, celebrate after Ronaldo scored 1-0 during the Champions League second leg semifinal soccer match between Real Madrid and Juventus, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, May 13, 2015. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo and teammate Sergio Ramos, right, celebrate after Ronaldo scored 1-0 during the Champions League second leg semifinal soccer match between Real Madrid and Juventus, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, May 13, 2015. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Σέρχιο Ράμος έθεσε βέτο στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης για την πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε.

Ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και για τη διαδοχή του Ζινεντίν Ζιντάν ήταν αυτό του Αντόνιο Κόντε, αλλά τελικά δεν προχώρησε η υπόθεση με τον Λοπετέγκι να παίρνει τη θέση του Γάλλου.

Ποιος ήταν όμως ο λόγος που δεν προχώρησε η περίπτωση του Ιταλού κόουτς; Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «El Pais» αυτός που έβαλε το χεράκι του στο ναυάγιο ήταν ο Σέρχιο Ράμος.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έθεσε βέτο στη διοίκηση της ομάδας για την πρόσληψη του Ιταλού κόουτς. Για την ακρίβεια ο Σέρχιο Ράμος φέρεται να ρώτησε τους Ισπανούς που έχουν συνεργαστεί με τον Κόντε και εκείνοι δεν του είπαν τα καλύτερα για τον κόουτς της Τσέλσι.

Ο αμυντικός των Μαδριλένων επικοινώνησε με τους Αθπιλικουέτα, Ντιέγκο Κόστα, Φάμπρεγκας, Πέδρο και Μοράτα οι οποίοι μάλλον δεν του είπαν και τα καλύτερα.

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ