ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το tweet του Κρόος που προκάλεσε αντιδράσεις

Το tweet του Κρόος που προκάλεσε αντιδράσεις

Ο Τόνι Κρόος θέλησε να κάνει ένα λογοπαίγνιο σχετικά με το νέο έτος και το Βραζιλία - Γερμανία 1-7, γεγονός πάντως που προκάλεσε αντιδράσεις στο twitter.

Μπαίνοντας στο 2017, ο Τόνι Κρόος θέλησε μέσω twitter να στείλει τις ευχές του για το νέος και παράλληλα να κάνει ένα λογοπαίγνιο με το αξέχαστο Βραζιλία - Γερμανία 1-7 στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2014.

Ο Γερμανός διεθνής μέσος ευχήθηκε λοιπόν γράφοντας "Feliz 20" και μετά τους δύο αριθμούς ακολουθούσαν οι σημαίες Βραζιλίας και Γερμανίας. Η σημαία της Βραζιλίας είχε την σημασία του αριθμού 1 και της Γερμανίας του 7...

Πάντως αυτή την έμπνευση του Κρόος δεν την υποδέχθηκαν όλοι καλά, καθώς χρήστες του twitter τη θεώρησαν προσβλητική και χωρίς σεβασμός για τον ηττημένο.

Άλλοι ανέβαζαν φωτογραφίες με τον Ρονάλντο να σκοράρει κατά της Γερμανίας στον τελικό του 2002 και άλλοι θεωρούσαν αντιεπαγγελματική τη συμπεριφορά του Κρόος έναντι του Μαρσέλο, συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γερμανός διεθνής με νέο του τουιτάρισμα έγραψε "πολύ προσοχή για ένα μικρό αστείο. Εύχομαι σε όλους ένα ασφαλές και χαρούμενο νέο έτος", ωστόσο αυτό δεν στάθηκε ικανό να σταματήσει την "μάχη" που ξέσπασε ανάμεσα σε όσους θεώρησαν καλό το αστείο του Κρόος και όσους το είδαν κακόγουστο.

Μάλιστα ένας χρήστης θεώρησε ως απάντηση στον Κρόος, την τοποθέτηση του Μαρσέλο μέσω twitter, όπου ο Βραζιλιάνος έκανε λόγο για ευτυχισμένο νέο έτος και σεβασμό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ