ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ντέρμπι που δεν θα ξεχάσει ποτέ ο Φαν Χάαλ

Το ντέρμπι που δεν θα ξεχάσει ποτέ ο Φαν Χάαλ

Ο Λουίς Φαν Χάλ ετοιμάζεται για το πρώτο του ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ ως τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως αυτό που τον έχει σημαδέψει είναι το Φέγενορντ-Άγιαξ του 1994. Διαβάστε το λόγο.

Σε λίγες ώρες από τώρα ο Λουίς Φαν Χάαλ θα κοουτσάρει για πρώτη φορά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη "μητέρα των μαχών" στο Νησί κόντρα στη Λίβερπουλ ωστόσο έχοντας φάει τα ευρωπαϊκά γήπεδα με το... κουτάλι μόνο πρωτάρης δεν μπορεί να θεωρηθεί όσον αφορά στα ντέρμπι.

Τέτοιους ιδιαίτερους αγώνες έχει δώσει στην πατρίδα του (Άγιαξ-Φέγενορντ) αλλά και σε Ισπανία (Μπαρτσελόνα-Ρεάλ) και Γερμανία (Μπάγερν-Ντόρτμουντ) έχοντας μάλιστα επί το πλείστον θετικά αποτελέσματα , με την αγγλική "Mirror" να αναφέρει μάλιστα στη σημερινή της έκδοση πως από όλα αυτά τα ματς μόνο είναι αυτό που θα ήθελε να ξεχάσει ο Ολλανδός τεχνικός.

Αυτό έλαβε χώρα το 1994 στο Ρότερνταμ με αντιπάλους τη Φέγενορντ και τον Άγιαξ (σε μία σεζόν που βρήκε στο φινάλε πρωταθλητή τον "Αίαντα"), με τους οπαδούς των γηπεδούχων να μη σέβονται το γεγονός ότι εκείνη την εποχή η σύζυγος του Φαν Χάαλ έδινε μάχη με τον καρκίνο και να τον "βομβαρδίζουν" με αποτρόπαια συνθήματα και πανό...

Το ντέρμπι που δεν θα ξεχάσει ποτέ ο Φαν Χάαλ

Εκείνο το ματς δεν έφυγε ποτέ από τη μνήμη του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ολλανδίας και σύμφωνα μάλιστα με στενούς του φίλους, ήταν και ο λόγος που έχει απορρίψει συνολικά δύο φορές πρόταση για συνεργασία που του έχει γίνει από τη Φέγενορντ.

Το ντέρμπι που δεν θα ξεχάσει ποτέ ο Φαν Χάαλ

Η δεύτερη πρόταση έγινε λίγες εβδομάδες πριν συμφωνήσει να αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ το εντυπωσιακό είναι πως η δεύτερη σύζυγός του είναι οπαδός της Φέγενορντ!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ