ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το νέο γκολ-ποίημα της Στέφανι Ρος

Το νέο γκολ-ποίημα της Στέφανι Ρος

Η Στέφανι Ρος δεν σταματάει να χαζεύει το φίλαθλο κοινό. Δείτε την να πετυχαίνει ένα ακόμα γκολ για highlight, αυτή τη φορά με την εθνική Ιρλανδίας (video).

Χάρη σε ένα εξαιρετικό γκολ της με τη φανέλα της Πίμουντ Γιουνάιτεντ το 2013 η Στέφανι Ρος έγινε χωρίς αμφιβολία η διασημότερη ποδοσφαιρίστρια στον πλανήτη την περυσινή χρονιά, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να διεκδικεί το βραβείο "Πούσκας" για το 2014 μαζί με τους Χάμες Ροντρίγκες (ήταν ο τελικός νικητής) και Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί η 26χρονη στράικερ καθώς πέτυχε ένα ακόμα εκπληκτικό γκολ αλλά αυτή τη φορά φορώντας τη φανέλα της Ιρλανδίας, με τη Ρος να κάνει πρώτα ένα υπέροχο κοντρόλ πριν σκοράρει κόντρα στην Κόστα Ρίκα με ασύλληπτο μακρινό βολέ!

Το νέο γκολ-ποίημα της Στέφανι Ρος
© FIFA VIA GETTY IMAGES

Μετά μάλιστα το ματς η Ρος δήλωσε πως οι προπονητές της ομάδας ζητάνε επίμονα από τις παίκτριες να βελτιωθούν στην τελική τους προσπάθεια.

"Όλοι στην ομάδα μας λένε πως πρέπει να τελειώνουμε σωστά τις φάσεις. Ήμουν χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να κάνω το σουτ.

Το νέο γκολ-ποίημα της Στέφανι Ρος
© AFP/GETTY IMAGES

Φώναξα στην Ντένις (Ο'Σάλιβαν) επειδή ήξερα ότι η μπάλα ερχόταν στο καλό μου πόδι και ευτυχώς την άφησε για μένα ώστε να κάνω το σουτ", δήλωσε για το εντυπωσιακό γκολ της η Στέφανι Ρος, σε ένα ματς που βρήκε την Ιρλανδία να επικρατεί με 2-1 της Κόστα Ρίκα.

Το σούπερ γκολ της Στέφανι Ρος με την εθνική Ιρλανδίας:

Η Στέφανι Ρος μιλάει για το νέο κομψοτέχνημά της:

Θυμηθείτε το μαγικό γκολ που είχε σημειώσει το 2013:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ