ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το "ευχαριστώ" και το παράπονο του Γκουτιέρες

Το "ευχαριστώ" και το παράπονο του Γκουτιέρες

Ο Χονάς Γκουτιέρες ευχαρίστησε τους φίλους της Νιούκαστλ για την συμπαράσταση τους, αλλά ταυτόχρονα πέταξε τα καρφιά του προς τη διοίκηση της ομάδας.

Από το βράδυ της Παρασκευής ο Χονάς Γκουτιέρες δεν ανήκει πλέον στη Νιούκαστλ και είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 31χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός ειδοποιήθηκε πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του το οποίο λήγει στα τέλη Ιουνίου.

Έτσι, μετά από 7 χρόνια, 205 συμμετοχές και 12 γκολ με τη φανέλα της Νιούκαστλ πρέπει να βρει τη νέα του ομάδα.

Η συγκεκριμένη απόφαση της διοίκησης δεν έχει βρει σύμφωνους τους φίλους της ομάδας. Ο Γκουτιέρες όπως είναι γνωστό έδωσε τη μεγάλη του μάχη με τον καρκίνο και βγήκε νικητής, ενώ με την επιστροφή του βοήθησε την Νιούκαστλ να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μάλιστα, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός ετοίμασε ένα βίντεο με φωτογραφίες του αποχαιρετώντας έτσι τους φίλους της ομάδας μέσα από το προφίλ του στο Facebook. "Ευχαριστώ όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου και τους οπαδούς της Νιούκαστλ για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Αυτός είναι ένας τρόπος για να αποδείξω ότι πάντοτε σας άκουγα. Είστε σημαντικοί για εμένα, το ποδόσφαιρο δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς εσάς. Όλες μου οι προσπάθειες και η αγάπη είναι για εσάς" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Thanks to all football fans and Newcastle fans for supporting me and trust in me. This is a way to demonstrate I always...

Posted by Jonas Gutierrez on Friday, 29 May 2015

Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο, ο Γκουτιέρες φρόντισε να πετάξει και τα βέλη του προς τη διοίκηση με ένα νέο του ποστάρισμα αυτή τη φορά στο twitter.

"Δύο πράγματα έμαθα από την αρρώστια μου. Το πρώτο είναι πως μπορείς να υποστηρίξεις έναν παίκτη (φίλαθλοι της Νιούκαστλ) και πως μπορείς να αφήσεις έναν παίκτη μόνο του (ιδιοκτήτης Νιουκαστλ)" ήταν το χαρακτηριστικό του τιτίβισμα το οποίο μπορείτε να δείτε ακριβώς από κάτω.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ