ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα τα παίρνει από δυο μεριές ο Μουρίνιο!

Θα τα παίρνει από δυο μεριές ο Μουρίνιο!
Μουρίνιο © REUTERS

Σύμφωνα με την Telegraph, ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει όρο στο συμβόλαιό του με την Τσέλσι, που αναγκάζει τους "μπλε" να τον πληρώνουν ακόμα και αν πάει σε ανταγωνίστρια ομάδα όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαβάστε αναλυτικά.

Όταν λέγεσαι Ζοζέ Μουρίνιο, τα μηδενικά στον τραπεζικό σου λογαριασμό αυξάνονται με ευλαβική συνέπεια. Τον Ζόρζε Μέντες έχει για ατζέντη του, άρα είναι δεδομένο πως ξέρει να του κλείνει τα καλύτερα δυνατά deals, ακόμα και αν διαπραγματεύεται με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Telegraph", o Πορτογάλος προπονητής έχει έναν όρο στο συμβόλαιό του με την Τσέλσι, το οποίο αναγκάζει τους "μπλε" μα τον πληρώνουν ακόμα και αν πάει σε ομάδα ανταγωνιστική, όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν είσαι "Special One", κάνεις και... σπέσιαλ συμφωνίες για λογαριασμό σου.

Συγκεκριμένα, ο όρος αυτός ανέφερε πως σε περίπτωση που χώριζαν οι δρόμοι του με τους Λονδρέζους, εκείνοι θα έπρεπε να πληρώνουν τον μισθό του μέχρι να βρει ομάδα. Και σα να μην έφτανε αυτό, αν δεν έβρισκε ανάλογο συμβόλαιο με αυτό που είχε υπογράψει, δεν τρέχει κάστανο, θα κάλυπτε την διαφορά η Τσέλσι. Άρα, ίσα βάρκα ίσα πανιά για τον ίδιο.

Άρα, ακόμα και αν δεν βρει τα 13.000.000 ευρώ που είχε να λαμβάνει από την Τσέλσι βάσει συμφωνίας, εκείνη θα πληρώσει την διαφορά. Μπορεί, λοιπόν, να κοουτσάρει τους "κόκκινους διαβόλους" και να πληρώνεται από δυο ομάδες. Ο Αμπράμοβιτς δεν πρόκειται να επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο, διότι θα εξοργίσει ακόμα παραπάνω τον κόσμο της ομάδας που διαφωνούσε με την απόλυσή του Μουρίνιο.

Το όνομά του εμπλέκεται εκ νέου και στο ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης και πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει κάνει κινήσεις για να τον φέρει πίσω στη "Βασίλισσα", διαδεχόμενος τον Ράφα Μπενίτεθ. Και σε μια τέτοια περίπτωση, αν ισχύει το δημοσίευμα της "Telegraph", θα πλήρωναν οι Λονδρέζοι τον Μουρίνιο. Όπως και να 'χει, ο ίδιος θα συνεχίσει να πληρώνεται αδρά όπου και αν εργάζεται.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ