ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέσσερις χούλιγκαν στη φυλακή για επεισόδια στην Αγγλία

Τέσσερις χούλιγκαν στη φυλακή για επεισόδια στην Αγγλία

Πριν από ένα χρόνο οπαδοί της ΚΠΡ επιτέθηκαν σε εκείνους της Μπέρνλι και τέσσερις από αυτούς θα οδηγηθούν στη φυλακή μετά την εκδίκαση της υπόθεσης. (VIDEO)

Ήταν 1 Φεβρουαρίου του 2014 όταν η ΚΠΡ αντιμετώπισε την Μπέρνλι. Οπαδοί της πρώτης θεώρησαν σωστό να επιτεθούν σε αυτούς της δεύτερης την ώρα που εκείνοι έπιναν την μπύρα τους σε μία παμπ και το αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν πολλές υλικές ζημιές στο μαγαζί.

Το συμβάν καταγράφηκε στην κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού, αλλά και άλλων καταστημάτων στο συγκεκριμένο δρόμο με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει σε συλλήψεις.

Έπειτα από την παρακολούθηση των σχετικών βίντεο τέσσερις χούλιγκαν οδηγήθηκαν στο δικαστήριο όπου και τους απαγγέλθηκαν οι σχετικές κατηγορίες. Οι συλληφθέντες ηλικίας 18, 21, 22 και 27 ετών τιμωρήθηκαν από οκτώ μήνες μέχρι ένα χρόνο φυλάκισης ενώ τους απαγορεύτηκε η είσοδος σε οποιοδήποτε γήπεδο για έξι χρόνια.

"Η μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων της ΚΠΡ είναι εξαιρετικοί πρεσβευτές και παθιασμένοι υποστηρικτές της ομάδας. Ωστόσο, ο σύλλογος έχει μηδενική ανοχή σε φαινόμενα βίας εντός ή κοντά στο γήπεδο και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την αστυνομία σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις" ήταν η επίσημη θέση της ΚΠΡ.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι και στον πρόσφατο αγώνα ανάμεσα στην ΚΠΡ και την Τσέλσι, φίλαθλοι της πρώτης πέταξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε τι είχε συμβεί πριν από έναν χρόνο:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ