ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα πιο "κακά παιδιά" του ποδοσφαίρου

Τα πιο "κακά παιδιά" του ποδοσφαίρου

Δείτε ένα βίντεο με τις πιο δέκα πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις σκληρών τιμωριών στο ποδόσφαιρο, με αφορμή το περιστατικό του Λουίς Σουάρες και την καμπάνα από την FIFA.

Παίκτες που έβαλαν την "σφραγίδα" τους στο ποδόσφαιρο και με τα επιτεύγματά τους πάνω στο χορτάρι έγραψαν την δική τους ιστορία. Η διαδρομή τους όμως έχει τα μελανά σημεία, εκείνα για τα οποία δεν είναι απαραιτήτως υπερήφανοι.

Ο Λουίς Σουάρες βρίσκεται το επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες και δεν είναι για τα γκολ του, αλλά για τις τάσεις... ανθρωποφαγίας που επέδειξε για μια ακόμη φορά. Η FIFA τον τιμώρησε αυστηρά και παραδειγματικά και ήδη υπάρχει διχογνωμία για το αν ήταν σωστή ή όχι η απόφαση να χάσει τα επόμενα εννέα ματς της εθνικής του και να μείνει μακριά από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα το επόμενο τετράμηνο.

Ήταν ο μόνος; Σε καμία των περιπτώσεων. Στο παρελθόν έχουν υπάρξει και άλλα κακά παιδιά στο ποδόσφαιρο, που με τα καμώματά τους βρέθηκαν στο στόχαστρο.

Ο Ερίκ Καντονά (αν και οι περισσότεροι τον δικαιολόγησαν), ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο Βίνι Τζόουνς και αρκετοί ακόμη, μαζί με τον Σουάρες συνθέτουν μια επική 10άδα.

Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις τιμωριών στο ποδόσφαιρο και εκείνες που έμειναν στην ιστορία. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ