ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα πέντε καλύτερα γκολ του Μπέκαμ με την εθνική Αγγλίας

Τα πέντε καλύτερα γκολ του Μπέκαμ με την εθνική Αγγλίας

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μπαίνει στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του και η αγγλική ομοσπονδία έφτιαξε προς τιμή του ένα video με τα πέντε ωραιότερα γκολ του με τα "λιοντάρια". Στην κορυφήαυτό κόντρα στην Ελλάδα (VIDEO).

Θεωρείται θρυλική φιγούρα για τα "τρία λιοντάρια" δίνοντας και την ψυχή του σε κάθε ματς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του και τα 40α γενέθλιά του δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα.

Δείτε το video που έφτιαξε η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Youtube με τα πέντε πιο εντυπωσιακά γκολ του Μπέκαμ στην εθνική ομάδα όπου φυσικά δεν υπήρχε κανένα δίλημμα για το γκολ που θα επιλεγόταν ως Νο 1.

Αυτό είναι με αντίπαλο την Εθνική μας ομαδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2002 (6 Οκτωβρίου 2001 στο "Old Trafford") με τον τότε παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να νικάει με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ τον Αντώνη Νικοπολίδη και να γράφει το 2-2 στις καθυστερήσεις, αποτέλεσμα που έστειλε απευθείας τους Άγγλους στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (αφήνοντας τους Γερμανούς να παίξουν μπαράζ).

Δείτε το Τop-5 με τα γκολ του Μπέκαμ στην Αγγλία:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ