ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα κορυφαία γκολ στο τουρνουά La Liga Promises 2016

Τα κορυφαία γκολ στο τουρνουά La Liga Promises 2016

Το επίσημο κανάλι της La Liga παρουσίασε τα κορυφαία γκολ των εκκολαπτόμενων αστέρων του ποδοσφαίρου στο τουρνουά "La Liga Promises 2016" που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες στην Τενερίφη. (VIDEOS)

Τις προηγούμενες ημέρες διεξήχθη στην Τενερίφη το τουρνουά La Liga Promises 2016, το οποίο αφορά ομάδες κ-12 ετών και έχει ως στόχο την ανάδειξη ταλέντων και τη γαλούχηση των ποδοσφαιριστών του αύριο σε συνθήκες αγώνα. Μάλιστα, η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει ένδοξο παρελθόν, αφού έχουν συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, οι Αντρές Ινιέστα, Ζεράρ Πικέ, Φερνάντο Τόρες, Χουάν Μάτα και Τόμας Μίλερ.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος η ομάδα της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Παρί Σεν Ζερμέν, της Σεβίλλης, της Σπόρτινγκ Χιχόν, της Μπέτις, της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Βιγιαρεάλ, της Γιουβέντους, της Βαλένθια και της Μίντλεσμπρο, με τους "μπλαουγκράνα" και τους "ροχιμπλάνκος" να φτάνουν μέχρι τον τελικό που διεξάγεται σήμερα (30/12).

Όπως συμβαίνει σε κάθε τουρνουά, οι μελλοντικοί αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου προσφέρουν ξεχωριστές στιγμές και "κλέβουν" την παράσταση με τις απίθανες ντρίμπλες και τρομερά γκολ τους. Γι' αυτό το λόγο, το επίσημο κανάλι της La Liga σε facebook και twitter, συγκέντρωσε τα καλύτερα εξ αυτών και τα παρουσίασε μέσα απ' τα social media.

Δείτε αναλυτικά:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ