ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα γκολ της ζωής του Ινιέστα

Τα γκολ της ζωής του Ινιέστα

Ο χαρισματικός άσος της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ισπανίας Αντρές Ινιέστα συμπληρώνει σήμερα (11/5) 32 χρόνια ζωής και το Sport24.gr θυμίζει τα δύο γκολ του που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ (videos).

O Aντρές Ινιέστα είναι χωρίς αμφιβολία ο παίκτης στον οποίο θα ήθελαν όλοι να μοιάσουν καθώς στα 32 του χρόνια (τα κλείνει σήμερα, γεννημένος την 11η Μαΐου 1984) μπορεί να υπερηφανεύεται πως δεν υπάρχει τρόπαιο που να του έχει... ξεφύγει. Για την ακρίβεια είναι ο πιο επιτυχημένος Ισπανός ποδοσφαιριστής όλων των εποχών με 29 τρόπαια στο παλμαρέ του, μεταξύ των οποίων: 7 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Ισπανίας, 4 Champions League, 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο και 2 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα!

Επιπλέον, ο νυν αρχηγός της Μπαρτσελόνα ήταν μέλος της ομάδας των "μπλαουγκράνα" που μέσα στο 2009 κατέκτησε συνολικά 6 τίτλους, έχει κερδίσει αμέτρητες ατομικές διακρίσεις ενώ το 2015 έγινε ο πρώτος παίκτης που έχει βγάλει ασίστς σε τρεις διαφορετικούς τελικούς Champions League.

Τα γκολ της ζωής του Ινιέστα

​​​​➤ El Cerebro - Ο "εγκέφαλος": Το νέο σχέδιο από τα footshirts για τον ΙΝΙΕΣΤΑ

Όσον αφορά πάντως στα γκολ του Ισπανού "μάγου" που θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας, αυτά είναι δύο. Το πρώτο τον Μάιο του 2009 όταν σκόραρε στο φινάλε του δεύτερου ημιτελικού CL με την Τσέλσι και άνοιγε το δρόμο για το 3ο Κύπελλο Πρωταθλητριών στην ιστορία της Μπαρτσελόνα και το δεύτερο τον Ιούλιο του 2010 όταν πέτυχε το μοναδικό γκολ στον τελικό του Μουντιάλ απέναντι στην Ολλανδία και χάρισε στην εθνική Ισπανίας το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία της.

Τα γκολ της ζωής του Ινιέστα
Τα γκολ της ζωής του Ινιέστα


Το γκολ του Ινιέστα κόντρα στην Τσέλσι:

Το γκολ του Ινιέστα κόντρα στην Ολλανδία:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ