ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζει με Πέκερμαν η Κολομβία

BELO HORIZONTE, BRAZIL - JUNE 14:  Head coach Jose Pekerman of Colombia looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Colombia and Greece at Estadio Mineirao on June 14, 2014 in Belo Horizonte, Brazil.  (Photo by Ian Walton/Getty Images)
BELO HORIZONTE, BRAZIL - JUNE 14: Head coach Jose Pekerman of Colombia looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Colombia and Greece at Estadio Mineirao on June 14, 2014 in Belo Horizonte, Brazil. (Photo by Ian Walton/Getty Images) GETTY IMAGES

Η εθνική Κολομβίας θα συνεχίσει με τον Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν στην τεχνική της ηγεσία, καθώς ο Αργεντινός προπονητής ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομοσπονδία της χώρας.

Μετά από πολλές εβδομάδες σκληρών διαπραγματεύσεων, τελικά το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν με την εθνική Κολομβίας είχε αίσια κατάληξη, με τον Αργεντινό τεχνικό να ανανεώνει το συμβόλαιό του με τους "καφετέρος" μέχρι το 2018.

Όπως αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Κολομβίας, "ο Πέκερμαν ανανεώνει το συμβόλαιό του συνεχίζοντας την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της χώρας".

Πρώτος στόχος του Αργεντινού τεχνικού των "καφετέρος", είναι το Κόπα Αμέρικα που διεξάγεται στη Χιλή το καλοκαίρι του 2015, και απώτερος το Μουντιάλ του 2018.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ