ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζει στη δανέζικη τηλεόραση ο Άρνεσεν

Συνεχίζει στη δανέζικη τηλεόραση ο Άρνεσεν

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον τηλεοπτικό όμιλο "Discovery Networks Denmark" και θα σχολιάζει στο Channel 5 τους αγώνες της εθνικής Δανίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018.

Ο Φρανκ Άρνεσεν θα συνεχίσει ως σχολιαστής του δανέζικου τηλεοπτικού καναλιού "Channel 5" στους αγώνες της Εθνικής της χώρας του στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα " bt.dk", ανανεώθηκε η συνεργασία του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ με τον όμιλο "Discovery Networks Denmark" και ο Άρνεσεν θα παραμείνει στο τιμ των σχολιαστών μαζί με τον Μπρίαν Λάουντρουπ και τη δημοσιογράφο Μετ Κορνέλιους.

"Είναι απίστευτα ενθουσιώδες που συνεχίζω γιατί είχα μία πολύ καλή συνεργασία με όλα τα παιδιά στον όμιλο και ειδικά με τη Μετ και τον Μπρίαν. Περάσαμε καλά, αν και η εθνική δεν κατάφερε να προκριθεί στα τελικά του EURO 2016" τόνισε ο Φρανκ Άρνεσεν σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα.

Για τα επόμενο δύο χρόνια συνεργασίας που θα πρέπει να συνδυαστούν και με τη δουλειά του στον ΠΑΟΚ, ο 59χρονος βετεράνος, σημείωσε: "Φυσικά, θα είναι πολύ απαιτητικό διάστημα για μένα. Θα έχω λίγες μέρες ξεκούρασης, αλλά ακόμη με συναρπάζει η ιδέα να κάνω τηλεόραση. Συνήθως τα ματς είναι σε περίοδο που έχω μέρες διακοπές και δεν υπάρχουν δραστηριότητες. Θεωρώ εντυπωσιακό να παρακολουθήσω τη νέα εποχή στην εθνική Δανίας, κάτω από τις οδηγίες του Αγκε Χαρέιντε".

Θυμίζουμε, πάντως, πως όταν είχε ανακοινωθεί η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, από την ΠΑΕ έλεγαν πως το συμβόλαιο του με το δανέζικο "Channel 5" δεν ήταν πρόβλημα γιατί θα ολοκληρωνόταν σε λίγους μήνες. Τώρα αν η νέα συμφωνία μπορεί να σημαίνει εμπόδιο για το μέλλον της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο, θα φανεί στους επόμενους μήνες.

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πάντως, διευκρινίζουν ότι δεν τέθηκε καμία αντίρρηση από την πλευρά της για την παράλληλη συνεργασία του Φρανκ Άρνεσεν με τηγ δανέζικη τηλεόραση και ότι δεν επηρεάζει τα καθήκοντά του στον ΠΑΟΚ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ