ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνέλαβαν προπονητή της Ελντένσε, λόγω του 12-0!

Συνέλαβαν προπονητή της Ελντένσε, λόγω του 12-0!

Στη σύλληψη του Φιλίππο Βίτο Ντι Πιέρο προχώρησαν οι ισπανικές Αρχές, ύστερα από καταγγελία ποδοσφαιριστή της Ελντένσε για εμπλοκή του σε "στημένο" αγώνα απέναντι στην Μπαρτσελόνα Β'.

Η ευρεία νίκη της Μπαρτσελόνα Β' επί της Ελντένσε με 12-0 συνεχίζει να απασχολεί τον ισπανικό Τύπο, μιας και οι Αρχές ξεκίνησαν τη Δευτέρα (3/4) έρευνα, ώστε να διαπιστωθεί αν όντως τίθεται θέμα χειραγώγησης του αγώνα.

Πάντως, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται, καθώς οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του Φιλίππο Βίτο Ντι Πιέρο, ο οποίος είναι ένας εκ των προπονητών της Ελντένσε, με τις κατηγορίες της διαφθοράς κι εμπλοκής του σε "στημένο" αγώνα.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη, ύστερα απ' την καταγγελία του ποδοσφαιριστή της Ελντένσε, Τσείκ Σάαντ, πως τέσσερις συμπαίκτες του έλαβαν χρήματα, ώστε να έχουν μειωμένη απόδοση κόντρα στους "μπλαουγκράνα".

Ακόμα, συνελήφθη κι ο Νόμπιλε Καπουάνι, εκπρόσωπος των Ιταλών επενδυτών που έχουν τον έλεγχο της ομάδας, ενώ σχετικά με την καταγγελία έχει ενημερωθεί και η Professional Football League.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ