ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σύγκρουση Μπόκα με Ρίβερ!

Σύγκρουση Μπόκα με Ρίβερ!

Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ προκρίθηκαν αμφότερες με δύο νίκες στα ημιτελικά του Copa Sudamericana, όπου θα τεθούν αντιμέτωπες! (videos)

Η ευχή των ποδοσφαιρόφιλων πραγματοποιήθηκε, καθώς Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Copa Sudamericana, όπου θα τεθούν αντιμέτωπες.

Superclásico πρώτα στο "Μπομπονέρα" και εν συνεχεία στο "Μονουμεντάλ", με τις ημερομηνίες των ημιτελικών να μην έχουν οριστεί ακόμη.

Αυτός που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τελικό ή μάλλον στους τελικούς (3 και 10 Δεκεμβρίου) τον νικητή του ζευγαριού, Ατλέτικο Νασιονάλ (Κολομβία) - Σάο Πάουλο (Βραζιλία).

Η Ρίβερ Πλέιτ άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό με τον Τεόφιλο Γκουτιέρες, βρέθηκε όμως να χάνει μέσα στο "Μονουμεντάλ" με 1-2, σκορ με το οποίο είχε νικήσει στο πρώτο ματς την Εστουδιάντες, αλλά έκανε και αυτή με την σειρά της ανατροπή.

Ο Ροντρίγκο Μόρα ισοφάρισε στο 61' και στο 63' ο Ροχέλιο Φούνες Μόρι διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Με δύο νίκες προκρίθηκε και η Μπόκα Τζούνιορς, καθώς μετά το 1-0 στην Αργεντινή, επιβλήθηκε της Σέρο Πορτένιο με 4-1 μέσα στην Παραγουάη, αν την άγχωσε για λίγο ο άλλοτε διεθνής Ισπανός, Ντάνι Γκουίθα (ισοφάρισε στο 28').

***θυμίζουμε πως το Copa Sudamericana είναι το αντίστοιχο... Europa League της Νοτίου Αμερικής

Σύγκρουση Μπόκα με Ρίβερ!

Τα αποτελέσματα των ρεβάνς των προημιτελικών:

Τετάρτη

Εμελέκ - Σάο Πάουλο 3-2 (1', 49' πέν. και 53' Μπολάνιος / 29' Αλάν Καρντέκ, 40' Γκάνσο) [ 2-4]

Σέσαρ Βαγιέχο - Ατλέτικο Νασιονάλ 0-1 (79' Έντουιν Καρδόνα) [ 0-1]

Πέμπτη

Σέρο Πορτένιο - Μπόκα Τζούνιορς 1-4 (28' Ντάνι Γκουίθα / 10' Χόναταν Καλέρι, 67' και 86' Αντρές Τσάβες, 74' Εμανουέλ Χιγλιότι) [ 0-1]

Ρίβερ Πλέιτ - Εστουδιάντες 3-2 (1' Τεόφιλο Γκουτιέρες, 61' Ροντρίγκο Μόρα, 63' Ραμίρο Φούνες Μόρι / 42' Ντιέγκο Βέρα, 51' πέν. Χούιδο Καρίγιο) [ 2-1]

Ρίβερ Πλέιτ - Εστουδιάντες 3-2

Σέρο Πορτιένιο - Μπόκα Τζούνιορς 1-4

Εμελέκ - Σάο Πάουλο 3-2

Η ασίστ του Κακά στον Γκάνσο...

Σέσαρ Βαγιέχο - Νασιονάλ Μεντεγίν 0-1

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ