ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο στόχαστρο επτά ομάδων ο Κιέζα

Italy's Federico Chiesa runs with the ball during the Euro Under 21 semifinal soccer match between Italy and Spain, at the Krakow Stadium, Poland, Tuesday, June 27, 2017. (AP Photo/Czarek Sokolowski)
Italy's Federico Chiesa runs with the ball during the Euro Under 21 semifinal soccer match between Italy and Spain, at the Krakow Stadium, Poland, Tuesday, June 27, 2017. (AP Photo/Czarek Sokolowski) AP

Ο Φεντερίκο Κιέζα έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα επτά συλλόγων και η Φιορεντίνα κάνει ό,τι μπορεί για να τον κρατήσει στο ρόστερ της. (VIDEO)

"Καυτό" αναμένεται να είναι το καλοκαίρι για τον Φεντερίκο Κιέζα. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Φιορεντίνα έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε επίσημες προσφορές για την απόκτηση του.

Ο γιος του άλλοτε διεθνή επιθετικού, Ενρικό Κιέζα, θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ιταλικού ποδοσφαίρου και ήδη έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα.

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" ήδη η διοίκηση των "βιόλα" έχει αρνηθεί δύο μεγάλες επίσημες προτάσεις. Η πρώτη έγινε από τη Ρόμα η οποία έδινε 40 εκατομμύρια ευρώ και τον Ελ Σααραουΐ και η δεύτερη από τη Νάπολι. Εκείνη πρόσφερε 50 εκατομμύρια ευρώ συν έναν παίκτη δανεικό για ένα χρόνο.

Καμία από τις δύο προτάσεις δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση της Φιορεντίνα η οποία έχει συμβόλαιο με τον 20χρονο μέχρι το 2022. Πέρα από τις δύο προαναφερθείσες τόσο η Γιουβέντους όσο και η Ίντερ έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του, ενώ επιπρόσθετα Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι έχουν τσεκάρει ήδη τον Φεντερίκο Κιέζα.

Γιατί γίνεται αυτός ο χαμός για τον νεαρό άσο της Φιορεντίνα; Φέτος, μέτρησε 38 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα αγωνιζόμενος κυρίως στη θέση του δεξιού εξτρέμ και είχε 6 γκολ και εννιά ασίστ. Μάλιστα, έχει ήδη κληθεί και στην Εθνική ομάδα των ανδρών.

Δείτε στο video που ακολουθεί μερικά από τα στοιχεία του παιχνιδιού του.

Photo credits: AP Photo/Czarek Sokolowski

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ