ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στήνουν και άγαλμα για τον Ρεκόμπα!

Στήνουν και άγαλμα για τον Ρεκόμπα!

Η λατρεία για τον Άλβαρο Ρεκόμπα στις τάξεις της Νασιονάλ έχει πάρει επικές διαστάσεις. Ξεκίνησε από ένα τατουάζ με το πρόσωπό του και τώρα ετοιμάζονται να φτιάξουν άγαλμα προς τιμήν του (videos).

Οδεύει ακάθεκτος προς το 39ο έτος της ζωής του όμως αυτό δεν εμποδίζει τον Άλβαρο Ρεκόμπα να διανύει περιόδο δεύτερης ποδοσφαιρικής νιότης και να γράφει χρυσές σελίδες δόξας με τη φανέλα της Νασιονάλ Μοντεβιδέο.

Οι τελευταίες μάλιστα 10 ημέρες δεν θα μπορούσαν να ήταν καλύτερες για τον "Τσίνο" καθώς πρώτα έκρινε με δικό του εκπληκτικό φάουλ στις καθυστερήσεις το μεγάλο ντέρμπι με την Πενιαρόλ ενώ πριν δύο 24ώρα πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του το πρωτάθλημα.

Και αυτό γιατί με τη νίκη επί της Σέρο η Νασιονάλ κράτησε στους επτά πόντους τη διαφορά της από την 2η Ράσινγκ και εξασφάλισε μαθηματικά τον τίτλο, που ειναι ο δεύτερος για τον βετεράνο επιθετικό μετά το πρωτάθλημα του 2012.

Όσο για την "τρέλα" που επικρατεί στο Μοντεβιδέο για τον Ρεκόμπα, αυτή καθρεφτίζεται στην ενέργεια του συμπαίκτη του, Γκαστόν Περέιρα, ο οποίος μετά την νίκη επί της Πενιαρόλ "χτύπησε" τατουάζ με το πρόσωπο του "Τσίνο" στο δεξί του μπράτσο, ως ένδειξη σεβασμού προς αυτόν.

Στήνουν και άγαλμα για τον Ρεκόμπα!

Μην νομίζετε όμως ότι οι άνθρωποι της Νασιονάλ έμειναν εκεί καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου Εντουάρντο Άτσε προανήγγειλε την κατασκευή ενός αγάλματος με τη μορφή του Ρεκόμπα έξω από το "Gran Parque Central", του ιστορικού γηπέδου της ομάδας.

"Ευχαριστούμε τον Θεό που ο Ρεκόμπα είναι στη Νασιονάλ. Το ποδόσφαιρο σπάει όλα τα εμπόδια. Πρέπει να τον προσέχουμε. Ξεκινάω να συγκεντρώνω χρήματα για να φτιάξουμε ένα άγαλμα για τον Τσίνο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Νασιονάλ, και πρόσθεσε:

"Από τη στιγμή που στο Parque Central βρίσκεται άγαλμα του Κάρλος Γκαρντέλ (σ.σ. θεωρείται ο μεγαλύτερος τραγουδιστής του τάνγκο στην Ουρουγουάη, με τη Νασιονάλ να φτιάχνει το άγαλμά του τον Οκτώβριο του 2013 στο γήπεδό της), δεν πρέπει να φτιαξουμε και ένα για τον Ρεκόμπα;"

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ