ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Πούνε και επίσημα ο Κατσουράνης

Στην Πούνε και επίσημα ο Κατσουράνης
INTIME SPORTS

Την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη ανακοίνωσε και επίσημα η Πούνε από την Ινδία. Γίνεται ο δεύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής μετά τον Τζόρβα που θα πάρει μέρος στο νεοσύστατο πρωτάθλημα.

Ο 35χρονος άσος απάντησε καταφατικά στην πρόταση που του έκανε η Πούνε και έτσι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ινδία.

Στην επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου δεν γίνεται αναφορά στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου αλλά και στο οικονομικό σκέλος της απόκτησης του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ο Κατσουράνης θα βρει στην Ινδία, τον Αλέξανδρο Τζόρβα (Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ.), τον Τάσο Σιούλα, ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής στις Ακαδημίες Σέσα, αλλά και τον ελληνικής καταγωγής προπονητή, Άρθουρ Παπασταμάτης που είναι ασίσταντ του Ζίκο στην Γκόα.

Ο Κατσουράνης θα έχει μεταξύ άλλων συμπαίκτες στην Πούνε, τους Τσιρίλο, Μούτου και Τρεζεγκέ.

"Δεν είναι μια παρορμητική απόφαση, είχα έρθει σ' επαφή με την ομάδα πριν από ένα μήνα. Αυτό που ώθησε να ενταχθώ στην ομάδα ήταν η επιθυμία όλων να κερδίσουν και να προωθήσουν το ποδόσφαιρο στην Ινδία", υποστήριξε ο Έλληνας άσος.

"Χρειαζόμασταν έναν δυνατό παίκτη που μπορεί να παίξει από περιοχή σε περιοχή. Ήταν μια θέση που θέλαμε να καλύψουμε και τώρα με την υπογραφή του Κατσουράνη στην ομάδα, είμαστε σίγουρα ένα πιο ισορροπημένο σύνολο", είπε ο προπονητής της ομάδας του, Κολόμπα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ