ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Ατλέτικο και επίσημα ο Γκριεζμάν

Στην Ατλέτικο και επίσημα ο Γκριεζμάν

Ο Αντουάν Γκριεζμάν παρουσιάστηκε και επίσημα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, τη φανέλα της οποίας θα φοράει για τα επόμενα έξι χρόνια.

Μετά τη συμφωνία της Δευτέρας ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Σοθιεδάδ για την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν από την πρώτη, οι "ροχιμπλάνκος'' παρουσίασαν την Τρίτη τον 23άχρονο διεθνή Γάλλο εξτρέμ, ο οποίος θα είναι κάτοικος Μαδρίτης για τις επόμενες έξι αγωνιστικές σεζόν.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν γεννήθηκε στο Μακόν της Γαλλίας το 1991 και εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ρεάλ Σοθιεδάδ όσο και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με τη φανέλα της "τρικολόρ".

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την πραγματοποίηση της μεταγραφής. Ο Αντουάν ήταν ένας πρωταρχικός στόχος και το πετύχαμε. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του ισπανικού πρωταθλήματος, κάτι που έδειξε και στη Ρεάλ Σοθιεδάδ. Η άφιξη είναι μια μεγάλη είδηση για την ομάδα μας", δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής των "ροχιμπλάνκος", Χοσέ Λουίς Πέρεθ Καμινέρο.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ το κόστος της μετακίνησης του Αντουάν Γκριεζμάν από το Σαν Σεμπαστιάν στη Μαδρίτη κόστισε γύρω στα 30.000.000 ευρώ στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας.

Στην Ατλέτικο και επίσημα ο Γκριεζμάν
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ