ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην ομάδα του Ροναλντίνιο ο Νικοπολίδης

ΝΕΟΙ Κ21 / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM / EUROKINISSI)
ΝΕΟΙ Κ21 / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ελληνικό "χρώμα" θα έχει το φιλανθρωπικό φιλικό της UEFA ανάμεσα σε φίλους των Ροναλντίνιο και Λουίς Φίγκο. Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι μαζί με τους Ερίκ Αμπιντάλ και Μάικλ Εσιέν στην ομάδα του Βραζιλιάνου.

Είναι ένα διαφορετικό ματς. Συμμετέχουν "αστέρες" του παρελθόντος. Αλλά, το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία. Τα έσοδα από το φιλανθρωπικό ματς της UEFA, το Σάββατο 21 Απριλίου στη Γενεύη, θα διατεθούν σε παιδιά με κινητικά προβλήματα. Θα υπάρχει, όμως, κι ελληνική εκπροσώπηση.

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης, θα είναι παρών στην ελβετική πόλη. Θα είναι στην ομάδα του Ροναλντίνο μαζί με τον πρώην "ερυθρόλευκο", Ερίκ Αμπιντάλ, και τον πρώην "πράσινο", Μάικλ Εσιέν, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Κάρλο Αντσελότι.

ΦΙΓΚΟ & ΦΙΛΟΙ (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Φίγκο, Ντίντα, Βίτορ Μπαΐα, Σαλγκάδο, Φρανκ ντε Μπουρ, Φέρντιναντ, Κίβου, Στάνκοβιτς, Πιρές, Λίτμανεν, Καρεμπέ, Πίρλο, Ραούλ, Κιν, Σμιθ, Νούνο Γκόμες.

ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ & ΦΙΛΟΙ (Κάρλο Αντσελότι): Ροναλντίνιο, Τζέιμς, Νικοπολίδης, Μπελέτι, Καφού, Εντμίλσον, Στόνεϊ, Αμπιντάλ, Εσιέν, Τζορκαέφ, Μεντιέτα, Ρόναλντ ντε Μπουρ, Λάρσον, Φράι, Κλάιφερτ, Σάσιτς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ