ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Κίνα και ο Ερνάνες

Στην Κίνα και ο Ερνάνες
Ερνάνες-Γιουβέντους

Η Γιουβέντους κατάφερε να βγάλει πολλά χρήματα από την πώληση ενός παίκτη που δεν υπολογιζόταν, ανακοινώνοντας την πώληση του Ερνάνες στην κινεζική Χεμπέι.

Αυξάνεται η παροικία γνωστών ποδοσφαιριστών στην Κίνα, όπου η μεταγραφική περίοδος συνεχίζεται μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στο πρωτάθλημα της Άπω Ανατολής είναι αυτό του Ερνάνες, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Γιουβέντους.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής πωλήθηκε από τους "μπιανκονέρι" στη Χεμπέι Φόρτσιουν έναντι 8.000.000 ευρώ, τα οποία μπορούν να αυξηθούν κατά 2.000.000 ευρώ με βάση τα μπόνους που προβλέπονται. Κατά συνέπεια, σχεδόν καλύπτεται το κόστος της αγοράς (11.000.000 ευρώ) του παίκτη από την Ίντερ τον Αύγουστο του 2015, έστω κι αν η μεταγραφή δεν "καρποφόρησε".

Ο "Προφήτης", όπως είναι το παρατσούκλι του 31χρονου μεσοεπιθετικού, αγωνίστηκε σε 32 αγώνες αυτήν τη 1,5 σεζόν και σημείωσε μόλις δύο τέρματα, ενώ συνήθως βρισκόταν στον πάγκο.

Όπως ανακοίνωσαν οι νταμπλούχοι Ιταλίας, περιμένουν τα χρήματα 15 ημέρες μετά από την παραλαβή της μπλε κάρτας του παίκτη από τον κινεζικό σύλλογο, ενώ η πώληση αυτή θα ευνοήσει τα ταμεία τους κατά 2.200.000 ευρώ.

Ο Ερνάνες φέρεται να υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών και θα εισπράξει 7.000.000 ευρώ τον χρόνο από την ομάδα που τερμάτισε στην 7η θέση την περσινή σεζόν και προπονεί ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, με παίκτες όπως ο Εσεκιέλ Λαβέτσι, ο Στεφάν Εμπιά και ο Ζερβινιό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ