ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Μονακό Χοντλ και Χέιτλι

Στο Μονακό Χοντλ και Χέιτλι

Ο Γκλεν Χοντλ και ο Μαρκ Χέιτλι επισκέφθηκαν το Μονακό 27 χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μονεγάσκους με προπονητή τον Αρσέν Βενγκέρ.

Εν όψει του αγώνα Μονακό - Άρσεναλ στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη Τετάρτη(25/2) η γαλλική ομάδα δημοσίευσε ένα βίντεο με την επίσκεψη δύο μεγάλων άσων του παρελθόντος της ομάδας του Πριγκιπάτου. Ο Μαρκ Χέιτλι μαζί με τον Γκλεν Χοντλ επέστρεψαν στο Μονακό 27 χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Αρσέν Βενγκέρ προπονητή.

Ο Χοντλ αγωνίστηκε στη Μονακό τέσσερα χρόνια (1987-91) και σε 67 συμμετοχές έβαλε 27 γκολ. Ο Χέιτλι αγωνίστηκε τρία χρόνια στους Μονεγάσκους (1987-90) και σε 59 συμμετοχές έβαλε 22 γκολ.

Στο Μονακό Χοντλ και Χέιτλι

Χέιτλι: " Ήταν πολύ όμορφα τα χρόνια στη Μονακό. Είναι ένα μοναδικό μέρος το Μονακό και είδα πολλούς φίλους. Είμαι χαρούμενος που το επισκέπτομαι ξανά. Θα είναι ένας ενδιαφέρον αγώνας από δύο ομάδες με διαφορετική φιλοσοφία. Η Αρσεναλ είναι επιθετική ομάδα ενώ η Μονακό είναι μία αμυντική ομάδα με πολύ καλή οργάνωση".

Χοντλ: " Είδα φίλους που είχα χρόνια να δω και μου φέρνουν ευχάριστες αναμνήσεις. Θα είναι συναισθηματικά ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Βενγκέρ".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ